Bayl Nyarls Lem4s Muka Tertutup Selimut Masa Tidur Sampai Tercvngap-Cvngap, Ibu Di Sebelah Langsung Tak Sedar

Mal4ng tidak berbau. Itulah peribahasa paling sesuai menggambarkan det1k cem4s yang dilalui seorang bay1 ini apabila dia dipercayai nyar1s lem4s akibat terperangkap dalam selimutnya.

Bay1 terperangk4p dalam selimut

Kisah tersebut dikongsikan menerusi satu video yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok iaitu Wagyukubb. Menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) memaparkan seorang bay1 dipercayai terjaga dari tidur pada waktu malam sementara si ibu yang berada di sebelahnya sedang tidur di atas katil yang dikelilingi dengan bantal dan selimut.

Namun mal4ng tidak berbau, bay1 mal4ng itu kelihatan seperti dalam keadaan lem4s akibat terperangk4p dalam selimutnya. Lebih mengejutkan apabila ibunya yang sedang nyenyak tidur langsung tidak sedar dengan apa berlaku. Menerusi rakaman berdurasi 1 minit, kedengaran suara bayi itu seperti sukar bernafas disebabkan selimut terbabit sudah menutupi seluruh mukanya.

Tidak lama selepas itu, seorang lelaki yang dipercayai merupakan bapa kepada bayi berkenaan telah masuk ke dalam bilik tersebut dan segera mengalihkan kain terbabit daripada muka si kecil.

Setakat artikel ditulis, video yang dikongsikan telah mendapat lebih daripada 16 juta tontonan dan menerima pelbagai respon daripada ntizen. Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan bila dan di manakah ins1den tersebut berlaku. Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan daripada ntizen terutamanya mereka yang bergelar ibu bapa mengakui bimbang sekiranya kejadian seumpama ini berlaku. Malah dalam kesempatan itu, rata-rata daripada mereka sempat menitipkan pesanan supaya ibu bapa di luar sana lebih berhati-hati.

Video

Komen

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! @LAWAKMALAYSIA

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @LAWAKMALAYSIA

Sumber: Wagyukubb

Be the first to comment on "Bayl Nyarls Lem4s Muka Tertutup Selimut Masa Tidur Sampai Tercvngap-Cvngap, Ibu Di Sebelah Langsung Tak Sedar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*