Ntizen Ber4ng Tengok Budak Lel0ng Ny4wa, Siap Baring Di Tengah Jalan

Belum reda lagi kes basikal laj4k yang hang4t diperkatakan sejak kebelakangan ini tvlar pula video memaparkan sekumpulan budak berada di atas jalan raya.

Lebih menjadi perhatian, sekumpulan kanak-kanak itu seolah tidak takut dengan bhaya men1mpa apabila dengan sel4mba baring dan berg0lek di atas jalan raya.

Menerusi video berdurasi 18 saat itu, meskipun ada kereta melalui jalan tersebut mereka dilihat seolah tidak peduli dan tidak berganjak dari jalan raya.

Turut kedengaran suara pada video tersebut meminta sekumpulan budak itu untuk terus baring. Bagaimanapun, kereta yang melalui jalan tersebut memandu dengan perlahan dan mengelak sekumpulan remaja berkenaan.

Perkongsian video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang meluahkan rasa ber4ng dengan tindakan sekumpulan remaja itu yang membahayakan nyawa mereka.

Tidak kurang juga ada yang meninggalkan komen sind1ran mengatakan bagaimana kereta tersebut boleh melalui jalan tersebut di waktu malam.

Malah, ada yang mengatakan jika ada apa-apa terjadi pada anak mereka pemandu yang akan disalahkan nanti.

Kata netizen lagi, dulu mereka bimbang keluar malam kerana takut dengan pemandu mabvk, namun kini mereka lebih takut dengan budak-budak yang ‘tidur’ di atas jalan.

SUMBER: Twitter

Be the first to comment on "Ntizen Ber4ng Tengok Budak Lel0ng Ny4wa, Siap Baring Di Tengah Jalan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*