Paras 0ksigen Anak Menurun, Amyra Rosli Dipanggil Segera Ke Hospital

Sejak semalam, pelakon terkenal Amyra Rosli kerap berkongsi perkembangan terkini anak perempuannya yang kini sedang dirawat di hospital setelah disahkan menghidap jangkitan penyakit kawasaki.

Menerusi Insta Story isteri kepada aktor Amar Bahrin itu, dia sempat menulis beberapa hantaran berharap agar anaknya, Ayra Aryssa segera sembuh.

Paras 0ksigen menurun

Namun begitu, menerusi perkongsian terbaru pelakon drama Jangan Menangis Cinta itu, dia memaklumkan yang pihak hospital telah menghubunginya supaya segera ke hospital susulan paras 0ksigen Ayra mengalami penurunan.

“Berder4u dar4h mommy dapat call 0ksigen adik dr0p. Tunggu mommy sampai sayang,” tulis Amyra di Insta Storynya.

Doakan Ayra cepat sembuh

Perkongsian tersebut nyata membuatkan ramai pihak terutamanya kenalan termasuk rakan artis  berasa risau dengan k0ndisi terkini Ayra.

Masing-masing telah berkongsi semula posting yang dibuat Amyra dan mendoakan agar anak kedua pelakon itu segera sembuh dan hilangkan segala rasa sakit yang dirasainya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli)

Bersahur di hospital

Sebelum ini, pelakon tersebut ada memuat naik hantaran sedang bersahur sambil menemani anaknya di hospital sebelum berkongsi wajah Ayra yang sedikit membengk4k disebabkan pengambilan ubat.

Wajah sedikit bengk4k kesan ubat

“Daddy rindu Ayra”

Suaminya, Amar Bahrin turut sama memohon agar anaknya terus kuat melawan penyakit kerana dia amat merindui puteri tersayang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amar Baharin (@amarbaharin)


Terdahulu, Amyra ada memuat naik satu video sebelum Ayra jatuh sakit dan mengalami jangkitan kawasaki. Dalam unggahan video tersebut, anaknya terlihat sihat sahaja dan sempat pergi memot0ng rambut dan bermain bersama abangnya tanpa menunjukan sebarang gejala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli)

Sumber: Instagram Amyra Rosli, Amar Bahrin

Be the first to comment on "Paras 0ksigen Anak Menurun, Amyra Rosli Dipanggil Segera Ke Hospital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*