Anak Nourul & Ajai Dipinang Tapi Ditolak! Nourul Depp Ded4h Kenapa Pinangan Dit0lak

Menerima lamaran dari seorang lelaki menerusi mesej untuk menjadi menantu, penyanyi Nourul Deep mengaku1 berasa kelirv samaada lamaran tersebut diluahkan kepanya atau anaknya, Ayu Nazirah.

Akan tetapi lamaran itu ditolak mentah-mentah anak gadisnya yang berusia 23 tahun itu. Malah, lamaran tersebut membuatkan penyanyi Kerana Terluka ini terhibur.

Nourul menerusi Instagram (IG) miliknya memuat naik ‘screenshot’ kiriman mesej yang diterimanya.

“Kami tak larat nak gelak. Ni nak meminang kami ka nak meminang anak kami? Hahaha.

“Kami tau la kami nampak dua beradik (acewah mak dia perasan muda) hai awak. Saya takutlah awak hahahaa.

“Jangan main main chek oi. Sat lagi bapak dia pendekar johor tu naik angin sat lagi kami tak tau.

“Tu belum lagi pendekar perancis keluaq hahaha.

“Tapi manis lah adik ni. Tak tau dia minat mak ayu ka atau ayu hahaha. Mai la jadi anak angkat.

“Toksah jadi menantu. Ayu bagi jawapan kata gagal sebab panggil mak dia “awak” hahahaha”, tulisnya di ruangan kapsyen Instagram.

Jelas bintang ini lagi, dia berharap pemuda ini tidak berputus asa biarpun lamaran ditolak.

“La ni no senang sungguh. Zaman cyber. Nak mengorat kat twitter kat instagram kat facebook.

“Nak mintak anak dara orang pun message direct mak anak dara hahaha comey hang ni adik oi. Kerja programmer. Not bad!

“Jangan kecew4 tengok jawapan @ayu_ace frust dia sat lagi ni. Jangan terjvn bangunan na. Anak kami biasa ja na. Sila cuba lagi!” tulisnya sebagai kapsyen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AyuFit 💪🏼🌱 (@ayu_ace)


Pada masa yang sama net1zen turut bersetuju bahawa adab sangat penting untuk menambat hati mertua.

Nourul berkahwin dengan Ajai atau nama sebenarnya Mohd Faizal Maas pada 25 Disember 1996 dan bercera1 pada 28 Februari 2007. Pasangan ini dikurniakan seorang anak perempuan, Ayu Nazirah.

Kemudian Nourul melangsungkan perkahwinan bersama Eric Daniel Depp pada 6 Jun 2012. Hasil perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan tiga orang cahaya mata, Zachary Depp, Raphael Depp dan Isabella Depp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AyuFit 💪🏼🌱 (@ayu_ace)


Sumber :viralmy / Instagram Nourul Deep

Be the first to comment on "Anak Nourul & Ajai Dipinang Tapi Ditolak! Nourul Depp Ded4h Kenapa Pinangan Dit0lak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*