Video Lelaki Meravng Rindukan Anak Undang Slmpati, Dkwa Anak ‘Bl0ck’ WhatsApp

Tular sebuah video seorang bapa meraung kesedihan kerana terlalu rindukan anaknya yang dikatakan telah lama tidak pulang ke rumah. Video yang dimuat naik di aplikasi TikTok itu mendapat perhatian warganet sejak kelmarin.

Isteri minta berpisah ketika sedang k0ma

Video yang berdurasi hampir 1 minit itu menambah kesedihan warganet apabila lelaki tersebut turut mendakwa anaknya sanggup menyek4t nombor telefonnya di aplikasi WhatsApp kerana enggan dihubungi bapanya itu.

Dia dah bl0ck semua nombor pakcik ni..dia malu jumpa pakcik.

Ya Allah, rindunya yang teramat sangat, kenapa sanggup lupakan abah anakku.

Lelaki berkenaan juga turut berkongsi cerita apabila isterinya telah meminta untuk berp1sah ketika dirinya sedang k0ma selama 35 hari sebelum ini akibat masalah jantvng sejak 2014. Sejak itu, dia mendakwa dihalang untuk berjumpa dengan anaknya sehingga mereka terpvtus hubungan.

Pakcik ada sakit jantung pada 7/5/2014, saat pakcik k0ma 53 hari bila isteri dapat tahu dia minta p1sah saat itulah pakcik der1ta.

Selepas jatuh sakit jantung isteri minta berpisah selepas tu tak dibenarkan jumpa.

Tambahnya, setelah anak meningkat dewasa, mereka jarang berjumpa malah dia merasakan anak-anak cuba menjauhkan diri daripadanya. Difahamkam sebelum ini dia juga pernah berkongsi kerinduan menerusi beberapa video yang dimuat naik di akaun Tiktok.

Video penuh

Komen ntizen

Sumber: Muhammadanas_ariqin

Be the first to comment on "Video Lelaki Meravng Rindukan Anak Undang Slmpati, Dkwa Anak ‘Bl0ck’ WhatsApp"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*