Tengah Kerja Ex Bos Buka Seluar Ajak Buat ‘Pr0jek’, Ditudvh Mencvri Lepas Berhenti Kerja

Tidak dinafikan banyak kes g4ngguan s3ksual berlaku terhadap wanita sama ada di rumah, pusat pengajian mahupun tempat kerja.

Lebih membimbangkan, perkara itu dilakukan oleh individu yang dikenali mereka dan ianya tidak disangka.

Seperti yang dilalui oleh seorang gadis ini yang berdepan det1k menakvtkan apabila menjadi mngsa g4ngguan s3ksual bekas majikannya.

Memetik mStar Online, gadis bernama Nursyahmimi Aina Mohd Radzi itu mended4hkan bekas majikannya tiada rasa malu menunjukkan kemalvan serta mengajaknya untuk melakukan hubungan s3ks ditempat kerja.

Menceritakan det1k h1tam tersebut, gadis itu menceritakan bekas majikannya dengan sel4mba membuka selvar serta melakukan perkara tidak sen0n0h di bahagian belakang stor.

“Waktu tu Mimi tengah kerja lepastu tiba-tiba dia (bos) datang cakap… Mimi you mau kita hidup mau enjoy ma, nanti you tahu esok you mat1 you tak dapat enjoy tak dapat main ma.

“Kawan saya yang pernah kerja di situ pun pernah kena juga… Tapi dia kerja empat hari sahaja, sebab hari pertama pun dah kena,” katanya.

Difahamkan, Syahmimi bekerja di sebuah kedai alat ganti motor dan selepas 8 bulan menjaga kaunter di kedai berkenaan dia membuat keputusan untuk berhenti kerja.

Kata gadis berusia 21 tahun itu lagi, dia tidak mahu memanjangkan cerita serta mengambil pendekatan untuk mendiamkan diri selepas berhenti kerja.

Namun, Syahmimi berkata dia nekad mendedahkan perkara itu selepas dituduh mencur1 oleh bekas majikannya itu untuk menutup kesalahan kerana gadis berkenaan mahu membuat laporan.

Tidak hanya setakat itu, bekas majikannya terlebih dahulu membuat laporan polis mendkwanya terlah memalvkannya dengan menudvhnya melakukan g4ngguan s3ksual.

SUMBER: mStar Online

Be the first to comment on "Tengah Kerja Ex Bos Buka Seluar Ajak Buat ‘Pr0jek’, Ditudvh Mencvri Lepas Berhenti Kerja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*