“Saya sudah cukup bersabar..” – Selepas Ditudvh Cvrang Dgn Wafariena, Akhirnya Syazuwan Hassan Tampil Buka Mulut

Pelakon Syazuwan Hassan engg4n memperbesarkan dkwaan c.vrang seperti yang ditulis seorang wanita yang mendkwa bekas kekasihnya sebelum ini.

Jelas Syazuwan, 31, dia punyai jawapan tersendiri namun enggan menjelaskan lebih terperinci kerana menganggap ia hal peribadi yang tidak perlu dikongsikan kepada umum.

“Saya tahu sebab musababnya. Tetapi saya tak perlu mended4hkan atau memb0ngkarkan kisah itu. Saya tak perlu menjelaskannya.

“Ini cara saya untuk menguruskan hal peribadi saya dan rasanya orang luar tak perlu tahu.

“Saya juga tidak perlukan s1mpati jadi, saya tak perlu mempertahankan apa-apa,” tulisnya di Instagram Stories pada Selasa.

Respon Syazuwan itu diberikan sejurus selepas media melaporkan kisah yang dib0ngkarkan seorang wanita bernama Adora di media sosialnya yang tvlar baru-baru ini.

Dalam pada itu, kata Syazuwan lagi, dia percaya keluarga dan sahabatnya mengenali dirinya dan berada bersamanya.

“Saya ada keluarga dan kawan-kawan, yang mana sentiasa berada di pihak saya. Itu saja yang saya perlukan dan saya bersyukur.

“Semuanya ada batas. Saya sudah cukup bersabar, kamu boleh mem.aki h.amun sebanyak mana pun tetapi jangan melampau1 batas,” pesannya lagi.

Sebelum ini, wanita berkenaan tampil bersuara mengenai hubungan yang dibina bersama Syazuwan selama 11 tahun yang putus di tengah jalan.

Da.kwanya, punca perpisahan mereka ada kaitan dengan hubungan Syazuwan dengan pelakon yang sedang meningkat naik, Wafariena Roslan.

Sumber:Gempak via teh tarik kaw

Be the first to comment on "“Saya sudah cukup bersabar..” – Selepas Ditudvh Cvrang Dgn Wafariena, Akhirnya Syazuwan Hassan Tampil Buka Mulut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*