Buat Hal Lagi? Iqram Dinzly Pakai Baju Seksl, Buat Gaya Mengg0da Sambil Selawat

Nama pelakon Iqram Dinzly kembali menjadi perbualan warganet apabila didkwa seperti mempersendakan alunan selawat menerusi aplikasi Bigo secara siaran langsung dipercayai semalam.

Sedutan siaran langsung itu kemudian dimuat naik oleh pengguna aplikasi TikTok yang dikenali sebagai Ayie sehingga meraih hampir 393,000 tontonan setakat ini.

Menerusi tangkap layar video berdurasi seminit 19 saat itu, Iqram atau nama penuhnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin dilihat memasang selawat nyanyian Raqib Majid.

Bagaimanapun, pelakon berusia 41 tahun itu yang mengenakan ‘lingerie’ atau pakaian dalam seks1 sambil mengalunkan selawat berkenaan satu persatu membuatkan ntizen mengucap panjang melihat aks1nya.

Malah, Iqram juga berselawat seolah-olah dengan gaya ‘femin1n’ selain turut berdiri bagi membetulkan pakaiannya sekali gus sudut kamera memperlihatkan bahagian alat sul1tnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iqram Dinzlycious (@iqramdinzlycious)


Rata-rata menegur dan mempersoalkan tindakan pelakon drama Hati Yang Dikh1anati itu berbuat demikian serta berharap pihak bertanggungjawab dalam mengambil tindakan sewajarnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iqram Dinzlycious (@iqramdinzlycious)


Untuk makluman, itu bukanlah kali pertama Iqram menampilkan sisi ‘pel1k’ dirinya kerana dia telah beberapa kali mencetvskan k0ntr0versi membabitkan akidah sebelum ini.

Sumber: TikTok @tukangmasakbujang , Instagram Iqram Dinzly

Be the first to comment on "Buat Hal Lagi? Iqram Dinzly Pakai Baju Seksl, Buat Gaya Mengg0da Sambil Selawat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*