Allahu! Wajah Anak Sharifah Shahira Dipersend4kan! Ini Jawapan Kak Shiera

Cerita mengenai pengh1naan wajah anak beberapa orang artis tul4r sebelum ini di media sosial dan mendapat respon daripada pelbagai lapisan masyarakat. Banyak pendapat dil0ntarkan dan ada juga yang memberi sokongan moral kepada artis terbabit dengan kata-kata pos1tif.

Sebelum ini, Sharifah Shahira juga berkongsi pengalamannya yang pernah melalui perkara sama satu ketika dulu. Menerusi perkongsian di akaun Instagramnya sebelum ini, penyampai radio Suria fm itu memberi komen panjang mengenai perkara itu.

‘Jangan sakitkan hati orang..’

“Macam mana korang ni nak cerita pasal wajah anak orang masa kecil. Masa anak kita kecil dulu, depan muka kita dia cakap kenapa anak rupa macam ni sedangkan bapa handsome, ni mesti ikut mak dia.

“Dia lupa ini kejadian Allah berikan, kita terima dengan redha, itu adalah rezeki.

“Macammana rupa anak sekalipun, doakan anak mempunyai hati putih walaupun sedikit. Jangan hitam semua, jangan sakitkan hati orang ” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiera Al-Khaired (@shieraijoy)


Dalam pada itu, di ruangan komen, rata-rata netizen tetap memberikan sokongan moral buat Shira disamping memberikan pandangan mereka berkenaan isv itu. Malah isteri kepada Lan Solo juga turut meluahkan perasaan dan berkongsi pengalaman tentang anaknya yang menerima kec4man netizen.

Sumber :Instagram Shira Ijoy

Be the first to comment on "Allahu! Wajah Anak Sharifah Shahira Dipersend4kan! Ini Jawapan Kak Shiera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*