Lana Nodin Baru Je Balik Malaysia Buka Kedai Bakeri , Sekali Rita Masuk K0men

Dalam diam, pelakon Lana Nodin rupanya kini sudah kembali ke Malaysia dan mempunyai gudang bakeri terbesar yang bakal dibuka tldak lama lagi. Lana memberitahu dia teruja untuk melancarkan gudang jualan bakeri secara borong yang dikatakan terbesar di kawasan Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor.

“Dengan rendah diri , @lanabakeryland coming soon…very very soon pada bulan ini. So bakers bakers harap bersabar, kite akan launch wholesale bahan bakeri milik bumiputra pertama di malaysia yang terbesar area Kota Damansara…

“Bukan saja bahan bakeri malah kite ada ready make roti roti dan pastry untuk mereka yang nak rasa produk dari air tangan Lana , One Stop Center, ” Where Everyone Can Bake” Bismillah,” tulisnya.


Pelakon yang bernikah dengan pemain bola tampar Amerika Syarikat (AS), Mohd Daud McKinzie itu berkongsi berita gembira berkenaan di akaun lnstagram miliknya. Entri berkenaan mendapat perhatian ramai pengikutnya yang rata-rata turut teruja dan mengucapkan tahniah di atas kejayaannya itu.

Tidak ketinggalan rakan artis, Rita Rudaini yang dalam masa yang sama turut mengajukan soalan adakah golongan belum mengambil vaks1n C0vid19 sepertinya dibenarkan masuk. “Yang tk vaksln macam kami(saya) boleh ke masuk kedai hang (awak)? Ke hang nak sangkut signboard depan kedai ‘Hanya Yang Berd0se D0se Sahaja Dialu-alukan?’”tanyanya.

Komen itu turut dibalas Lana yang memberitahu kedainya tidak mengamalkan diskrlminasi terhadap golongan yang tidak mengambil vaksln malah mengalu-alukan semua kedatangan orang ramai.

“Ampa (awak) rezeki tk saIah alamat….kunFa ya kun…anyway Cik Rita kedai kami tk amalkan dlskrlminasi, semua orang dialu-alukan. “Vaksln ke tk, boost ke tk boost ke semua dijemput datang…rezeki jgn ditolak mvsuh jangan dicari.

`Anyway kami memang masih sendu sebab tk banyak keluar TV,” katanya berseloroh.
Pada penghujung tahun lalu, Lana dan keluarga pulang ke AS iaitu negara asal suaminya, David McKien7′ dilihat seolah-olah seperti mahu menetap di sana.

Lana dan Rita juga pernah menjadi bualan hang4t ntizen apabila lant4ng bersuara mengenai vaks1n Malaysia sehingga did4kwa sebagai ant1vaks1n.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : Gempak via METRO

Be the first to comment on "Lana Nodin Baru Je Balik Malaysia Buka Kedai Bakeri , Sekali Rita Masuk K0men"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*