“Dia buat hal dah hahaha”- Video Janna Nick nyanyi live, Ain Edruce pula seIamba ‘kac4u’

Lagu berjudul Gat4l nyanyian pelakon terkenal, Janna Nick yang dilancarkan sejak sebulan yang lalu nampaknya tidak henti-henti undang perhatian ramai dengan perkembangan lagu tersebut.

Turut menjadi perbualan hang4t di aplikasi, TikTok kerana lagu Gat4l telah dijadikan sebagai trend popular disertai oleh pengguna TikTok yang mana juga sampai ke negara-negara luar sekali gus melonjakkan lagi nama Janna Nick dikenali ramai.

Antara trend lagu Gat4l yang popular juga adalah dengan cara penyanyi berpusing manakala telefon mengikuti mereka yang lalunya hasil menjadi sebegini:

Video;

Namun begitu, apa yang cetuskan penyanyi asal lagu tersebut mengundang rasa gel1 hati warganet pula apabila dapat dilihat Janna Nick di ruangan Instagram miliknya memuat naik satu rakaman video lucu yang memaparkan sedikit paparan dirinya menyanyikan lagu Gat4l secara live di pentas.

Dalam pada Janna Nick nyanyi lagu Gat4l itu, datang pula rakan selebriti, Ain Edruce yang mana dirinya juga terkenal dengan perangai lucu dan selambanya yang mana sempat pula dia mengus1k Janna Nick.

“Seng3t ni is back Ain Edruce,” ujarnya pula diruangan kapsyen.

Komen-komen yang ditinggalkan oleh warganet pula kelihatannya tidak dapat menahan ketawa selepas melihat gelagat selamba Ain Edruce us1k Janna Nick itu.

Sumber: HCL

Be the first to comment on "“Dia buat hal dah hahaha”- Video Janna Nick nyanyi live, Ain Edruce pula seIamba ‘kac4u’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*