Persis adeg4n filem dewasa, Zul Ariffin tayang babak ‘pan4s’ dalam drama und4ng kec4man Ntizen

Sejak kebelakangan ini sering kali kita lihat drama Malaysia dikec4m ramai atas kerana sudah semakin beran1 menayangkan babak yang tidak mematuhi syar1ah agama.

Terbaharu, pelakon keg1laan wanita, Zul Ariffin ada memuat naik satu video memaparkan teaser drama akan datang lakonan beliau iaitu Perempuan Itu.

Bagaimanapun, akibat memuat naik video terbabit, Zul mendapat kec4man yang amat hebat dari ntizen kerana tidak menyangkakan pelakon tersebut melakukan adeg4n itu.

S0ft p0rn Malaysia?

Mana tidaknya, babak tersebut didakwa menyerupai adegan dalam filem p0rno memandangkan Zul dan seorang lagi pelakon wanita sedang bermesraan dalam keadaan yang agak mengga1rahkan.

Zul bersama pelakon wanita di dalam drama itu seakan-akan melakukan adeg4n ‘bersetubvh’, malah pelakon wanita itu turut membuka baju Zul.

Disebabkan itu, ramai netizen yang merasakan pelakon-pelakon terbabit sudah melampau1 batas memandangkan mereka beragama Islam serta berada di negara Islam, jadi adeg4n itu sememangnya tidak melambangkan imej Islam.

Nama pengarah drama trending

Adegan berkenaan juga telah mendapat krit1kan ramai dan merasakan apa yang dikongsikan pelakon macho itu agak keterlalvan.

Selain namanya yang diser4ng, pengarah drama Perempuan Itu, Erma Fatima turut menjadi sasaran ntizen sehingga namanya juga trending di laman Twitter.

Pelakon Musl1m, tayang bulan puasa. Gag4l!

Tak hanya itu, mereka juga sempat bertanyakan apa motif drama tersebut memaparkan babak sebegitu dan lebih ‘par4h’ lagi ia bakal ditayangkan pada bulan Ramadan nanti.

Ramai yang merasakan tindakan tersebut sangat tidak patut memandangkan ketika itu bulan yang sangat mulia buat umat IsIam dan pelakon-pelakonnya juga majoriti adalah Musl1m.

Saja tarik perhatian orang lah tu

Namun, apa yang membuatkan ntizen b1nggung adalah tindakan Zul sendiri yang memuat naik Insta Story seakan sengaja memuat naik video babak dalam drama tersebut bagi menarik perhatian ramai supaya memberikan tumpuan kepada drama yang bakal bersiaran  tak lama lagi.

Gel1nya! Masa berlakon tak rasa apa2 ke?

Beberapa komen diruangan Instagram pelakon tersebut juga menzahirkan rasa tidak setuju dengan babak-babak yang dipaparkan dalam drama berkenaan dan merasakan tindakan Zul serta aktres wanita terbabit  seperti itu sangat melamp4u.

Sekadar info, drama Perempuan Itu merupakan drama bersiri arahan Erma Fatima dan ia dibintangi oleh Zul Ariffin serta Mimi Lana, dimana bakal ditayang pada bulan Ramadan.

 

Sumber: Instagram Zul Ariffin, Twitter, Ohmymedia.cc, beautifulnara

Be the first to comment on "Persis adeg4n filem dewasa, Zul Ariffin tayang babak ‘pan4s’ dalam drama und4ng kec4man Ntizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*