[VIDEO] Izara Aishah Tanya Cara Tegvr Adik-Beradik Yang Belum Tutup Aur4t, Ini Respon Neelofa

Umum tahu, pelakon jelita, Izara Aishah merupakan rakan baik kepada selebriti terkenal, Neelofa sejak mereka berusia 15 tahun lagi. Lebih menarik lagi apabila kedua-duanya menyertai serta terpilih sebagai finalis program Dewi Remaja pada tahun 2009.

Macam mana tegvr adik-beradik

Menerusi video Live di Instagram yang dimuat naik semula oleh Ainun Umirah di TikTok, memaparkan kedua-dua selebriti tersebut membuat sesi perkongsian yang menarik perhatian netizen.

Izara sempat bertanya kepada Neelofa mengenai cara untuk menegvr adik-beradik jika mereka masih belum menutup aur4t dengan memberi gambaran jika dirinya adalah adik kepada Neelofa, bagaimana selebriti berusia 33 tahun itu menasihatinya.

Macam mana Kak Lofa nak bagi nasihat kepada orang tentang aur4t. Macam mana kalau saya adik awak yang belum tutup aur4t lagi kan macam mana awak nasihatkan.

Walau bagaimanapun, Neelofa mengakui bahawa dia berasa t4kut untuk menjawab soalan berkenaan kerana dirinya masih memiliki banyak kekurangan, namun dia hanya menekankan bahawa ia adalah perkara yang wajib dan tidak boleh dikompr0mi.

Alamak t4kutnya nak jawab soalan ni. Kalau i jawab tak betul nanti mesti ada yang kata ‘kenapa jawab macam ni’. Tapi kalau i ada adik, ye lah kita harus lah saling nasihat-menasihati even sekarang Lofa banyak adik. Kita tegvr tapi kita tak ada lah perfect dan banyak kekurangan.

Kalau nak sebut tentang aur4t ni, sebenarnya pasal aur4t ni tak boleh nak bawa berbincang. Tak boleh minta kurang. Benda ini adalah suruhan Allah yang perlu kita ikut. Ada sesetengah orang kata, pakai tudung tapi bercakap kot0r, perangai tak el0k tapi sebenarnya letak tepi dulu benda-benda yang boleh diperbaiki tu dulu. Buat benda yang wajib apa yang Allah suruh.

Sehingga artikel ini ditulis, video berdurasi satu minit 50 saat itu meraih lebih 429 ribu tontonan dan mendapat lebih 45 ribu tanda suka di TikTok.

‘Dia cuba jaga hati banyak pihak’

Sumber : Ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Izara Aishah Tanya Cara Tegvr Adik-Beradik Yang Belum Tutup Aur4t, Ini Respon Neelofa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*