[VIDE0] Isteri Hadiahkan Suami Lamborghini ‘Ganjaran’ Jaga Dalam P4ntang, Bukan Biasa-Biasa !

Pernah tuI4r membeli beg bayi berharga RM50,000, Puan Ayuni sekali lagi menarik perhatian selepas menghadiahkan sebuah kereta mewah kepada suaminya. Langsung tidak menyedari mengenai kjutan tersebut, pada mulanya lelaki itu ikutkan sahaja untuk matanya ditutup rapat menggunakan t0peng muka.

RAKAMAN VlDEO ADA DI BAWAH SEKALI

BAGI HADIAH AWAL2 UNTUK DIA JAGA SAYA MASA SAYA DALAM P4NTANG NANTI

Sejurus masuk ke premis berkenaan, suaminya tidak dapat menahan seb4k apabila mengetahui kenderaan tersebut merupakan hadiah kerana menjaga isterinya dengan baik semasa mengndung dan berpntang nanti. Walhal, dia langsung tidak mengharapkan apa-apa selain kegembiraan menyambut keIahiran anak pertama mereka.

SUAMI PUN KENE JAGA BAY1 SIANG MALAM. SAYA MAHU LEBIH PERHATIAN DARI SUAMI

Melalui perkongsian bersama pihak mStar, Puan Ayuni juga akui dia mahu suaminya sentiasa ada di sisi sepanjang tempoh berpantang apalagi bakal ibu ini ada berkemungkinan bersaIin secara czer. Umum mengetahui bahawa kaedah ber4nak sebegitu adalah lebih menyakitkan dan wanita perlu diberikan perhatian penuh untuk cepat sembuh seperti sediakala.

Saya jangka suami bukan sekadar sentiasa bersama saya, tapi dia kena jaga baby siang dan malam. Sebabnya saya berkemungkinan akan bersaIin secara ‘czer’.

“Ibu-ibu pasti tahu sak1tnya selepas bersaIin ‘czer’. Jadi, saya mahu lebih perhatian daripada suami.”

Bakal berpantang di kampung halamannya di Kelantan, si suami juga akan tinggal di sana lebih kurang 3 bulan. Bercerita tentang menukar lampin anak pula, usahawan ini percaya suaminya tiada masaIah membiasakan diri kerana sudah biasa menguruskan penjagaan kucing-kucing mereka sebelum ini.

 

TONTON VIDEO DI BAWAH

Kredit : TikTok Ayunieso & Facebook mStar via tmsi

Be the first to comment on "[VIDE0] Isteri Hadiahkan Suami Lamborghini ‘Ganjaran’ Jaga Dalam P4ntang, Bukan Biasa-Biasa !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*