Pakcik Buat Aksl Tak Senon0h, Pecvt Selepas Kant0i Clum Pakaian Dalam

Sebuah video tvlar di laman Twitter memaparkan aks1 seorang lelaki warga emas melakukan perbuatan tidak sen0n0h sambil mencium pakaian dalam wanita sehingga mengundang rasa jij1k dalam kalangan netizen.

Video berdurasi 45 saat itu berjaya dirakam jiran m4ngsa sebelum dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter, @WhotheLH memperlihatkan suspek mengambil pakaian dalam wanita dijemur di luar rumah.

Hati-hati sidai kain kat luar rumah

Selepas ditegur oleh jiran mngsa mengenai perbuatan tersebut, suspek dilihat terus dalam keadaan tergesa-gesa sebelum beredar dengan menaiki sebuah motosikal yang diletakkan di lokasi berhampiran.

Berdasarkan kenyataan polis awal pagi tadi, kejadian berlaku berhampiran sebuah flat di Sri Sentosa, Jalan Klang Lama di Kuala Lumpur kira-kira jam 2.22 petang semalam.

Menurut Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Amihizam Abdul Shukor, pihaknya menerima satu laporan berhubung kejadian itu sebelum menahan seorang lelaki berusia 62 tahun yang tinggal di Puchong, Selangor bagi siasatan lanjut.

“Siasatan dibuka mengikut Seksyen 509 Kanun Kes3ksaan dan Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955 berhubung kes itu.
“Permohonan reman terhadap svspek akan dibuat hari ini,” katanya.

Tinjauan komen ntizen mendapati rata-rata mengec4m svspek yang dianggap sangat terdes4k untuk melepaskan n4fsu sehingga sanggup melakukan perbuatan berkenaan secara terbuka.

Bagaimanapun, terdapat juga beberapa individu menyalahkan mngsa menjemur pakaian dalam di luar rumah namun dib1das semula oleh segelintir golongan wanita.

Ramai salahkan orang sidai bawah matahari?

Pakcik kurang sihat kot?

Jemur la dalam rumah!

Alahai pakcik, imaginasi tinggi sangat

Jij1k! Gada1 maru4h demi n4fsu

Dia dah lama perhati kot

Sumber: Twitter @WhotheLH , Facebook Polis KL

Be the first to comment on "Pakcik Buat Aksl Tak Senon0h, Pecvt Selepas Kant0i Clum Pakaian Dalam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*