“Sengaja jual Tangmo pada VVIP” Pengurus akhirnya buat satu pengakuan mengejutkan ramai

Selepas dua hari, may4t pelakon cantik Thailand, Tangmo Nida, 38, akhirnya dijumpai oleh pasukan penyelamat tempatan pada Sabtu.

May4t Nida ditemui terapung di sungai sekitar 300 meter dari Pibulsongkram Pier, Nonthaburi, Bangkok, kira-kira 1 kilometer dari lokasinya terjatuh.

Abang Nida, Dayos Detjob, 44, merupakan individu pertama yang mengesan jas4d mngsa berdasarkan pakaian yang dipakai adiknya sebelum memaklumkan perkara terbabit kepada pasukan penyelamat yang tiba di lokasi kejadian.

Aktres yang pernah membintangi filem The Flying Leaf itu dipercayai terjatuh ke dalam sungai pada 11 malam Khamis lalu ketika menaiki perahu di Sungai Chao Phraya bersama-sama enam rakannya dari Krung Thon Bridge ke Rama VII Bridge.

Menurut laporan media tempatan, Tangmo duduk di bahagian paling belakang sebelum tergelincir dan terjatuh ke dalam sungai. Malangnya Tangmo tidak memakai jaket keselamatan.

Punca sebenar kematian Tangmo Nida sehingga kini masih kekal m1steri ditambah pula dengan kenyataan yang bercangg4h, keluar dari mulut rakan-rakan malahan pembantu peribadinya sendiri.

Mulanya Kathik kata terus balik rumah, kant0i sebenarnya dia ‘ser0ng’ tempat lain…
Beberapa kenyataan dari Kathik merangkap pembantu peribadi (PA) kepada mend1ang Tangmo mengatakan dia terus pulang ke rumah sebaik sahaja pasukan penyelamat sampai.

Namun, kant0i akhirnya ternyata Kathik bukan terus pulang ke rumah, namun dia sempat bertemu dengan Robert di luar kawasan jeti!.

Akhirnya Kathik mengaku yang dia aturkan pertemuan Tangmo dengan orang kaya…
Hari ini, tvlar satu perbualan mesej menunjukkan Kathik yang mengaku bahawa dia adalah dal4ng yang mengatur segala pertemuan dengan seorang kaya tanpa pengetahuan Tangmo.

Sanggup jual Tangmo untuk keuntungan diri sendiri
Dalam perkongsian lain pula, seorang ‘translator’ yang sinonim dengan terjemahan bagi kes Tangmo turut menceritakan yang sebenarnya Tangmo telah dijual oleh Kathik kepada seorang VVIP yang berstatus Datuk.

Hal ini difahamkan kerana Tangmo terlanjvr mengetahui sebuah rahs1a besar individu berpangkat tersebut sehingga dia terpaksa diserahkan dan ‘dipegang’ bagi menutup mulutnya.

Bot yang disor0kkan akhirnya dah jumpa, selama ni semua adalah pemb0h0ngan
Terbaru dalam satu video yang tvlar, bot sebenar yang dinaiki oleh Tangmo dan 6 yang lain akhirnya dijumpai oleh pihak polis.

Bot tersebut dipercayai telah ditukar dengan bot lain kerana takut jnayah yang mereka lakukan, dapat dih1du orang lain.

SUMBER: apaceritatv

Be the first to comment on "“Sengaja jual Tangmo pada VVIP” Pengurus akhirnya buat satu pengakuan mengejutkan ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*