Kecantikan akak 7E jadi bualan. -“Patut la kak long jeles…”

Sejak dua ke tiga menjak ini, tvlar di media sosial akan isu membabitkan seorang wanita bergelar kak long apabila dia membuat onar di kedai bersama anak lelakinya.

Kejadian itu menerima tentangan dan kec4man hebat daripada kalangan netizen sehingga akhirnya wanita itu mengalah dan akui kesilapannya kerana keterlalvan dalam tindakan.

Akak 7E buat ramai terpegun

Berikutan kes itu, siapa sangka akhirnya akak 7E masuk ‘line’ apabila dia memuat naik sebuah video bersama staf yang lain di Tiktok pula.

Dalam sorotan yang dikongsikan oleh pemilik akaun, kelihatan dua orang staf perempuan dan seorang staf lelaki yang mana masing-masing menutup mulut mereka sewaktu video dirakam.

“Masih lagi tersenyum”

Turut disertakan dalam entri tersebut memaklumkan bahawa mereka masih beroperasi seperti biasa walaupun kedai diser4ng kak long, malah pelanggan juga masih ramai.

“Patut kak long geram…”

Perkongsian itu sekaligus menghuraikan segala tanda tanya ntizen akan pemilik suara di dalam video sebelum ini , bilamana staf yang mengawal situasi tenang sahaja walau beberapa kali dib1das.

Bukan itu sahaja, rata-ratanya juga tidak putus memuji kecantikan mereka.

Terdahulu PERMOHONANmaaf Kak Long atau Wan Nor Baizura kerana berslkap ksar nampaknya ggal memberi impak kepada orang apabila dia terus menerima kcaman.

Menerusi temubual dengan mStar, Kak Long bagaimanapun berkata dia memaafkan semua pihak yang melemparkan kata-kata kes4t Terhadapnya dan keluarganya.

Malah kata Kak Long, dia sedia untuk berubah ke arah yang lebih baik selepas apa yang terjadi.

Dalam pada itu anak lelaki Kak Long dikenali sebagai Adam yang berusia lapan tahun berkata dia pada mulanya masuk ke kedai serbaneka tersebut untuk membeli air.

Namun tanpa disngka, Adam mendkwa kakitangan kedai berkenaan menvduhnya ingin mencurl mainan serta mengvgut untuk membawanya ke balaiP0lis.

Ikuti video yang disediakan bagi mendapatakan gambaran sebenar di pihak Kak Long dan anak lelakinya.

Sumber :Redaksi

Be the first to comment on "Kecantikan akak 7E jadi bualan. -“Patut la kak long jeles…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*