Reaksi Gadis SeIisih Lelaki Bawa Motor Pakai Baju Sama Buat Ramai Terhibur

Perasan tak kebanyakan perempuan sangat ‘p4ntang’ kalau terserempak dengan orang yang pakai baju sama seperti mereka? Jangan katakan design luaran, malah kalau terpakai warna yang sed0nd0n pun boleh membuatkan mereka gabra dan sangat malu.

Tidak pasti apakah sebab sebenar di sebalik rasa seg4n tersebut, namun rata-ratanya akan cuba bersembunyi untuk mengelak daripada ‘kant0i’.

Kalau nampak seorang yang berbaju sama saja pun dah cukup malu, apalagi kalau lebih daripada itu. Sukar dipercayai, namun demikianlah kejadian lucu yang dilalui seorang g4dis ini.

Menerusi video yang dimuat naik di laman Tiktok @syasyoo_, kelihatan seorang g4dis yang berada dalam sebuah kereta dirakam memakai baju yang sama seperti seorang penunggang motosikal yang berselisih dengannya.

Bukan sahaja mempunyai corak yang sama malah warnanya juga sama seperti baju yang dipakai oleh g4dis itu. Malah g4dis itu turut kelihatan malu dan menahan ketawanya sebaik sahaja melihat kelibat penunggang motosikal tersebut.

Video:

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 41.1k tontonan, 5.5k tanda suka dan pelbagai komen dari ntizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat g4dis tersebut.

Komen ntizen:

Sumber : Tiktok syasyoo_

Be the first to comment on "Reaksi Gadis SeIisih Lelaki Bawa Motor Pakai Baju Sama Buat Ramai Terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*