“Dah lupa kubvr ke?” Dengan Mona aku boleh sabar tapi hilang sabar dengan pelakon seni0r acah heb4t

Masih lagi tentang kisah melihatkan pertelingkahan antara Iqram Diznly dan juga Mona Allen.

Gara-gara satu adegan antara kedua mereka ini, Mona Allen tak puas hati dan meluahkan rasa tak gemar dengan cara lakonan Iqram Dinzly yang dilabelnya sebagai agak berlebihan.

Iqram pula mengatakan Mona Allen sebai minah salleh yang acah-acah d1va.

Ek0ran ins1den ini, ada beberapa artis yang tampil memberi pandangan masing-masing. Antaranya Caprice yang menyatakan ini semua salah satu cara untuk marketing.

Kemudian ada pula rakan-rakan pelakon dari drama yang sama seperti Mia Nasir yang telah back up Mona Allen dan memberi sokongan kepada isteri Pekin itu.

Mia Nasir kemudian ada meminta Iqram jangan fikir diri begitu bagus.

Kemudian ada pula komen dari pelakon senior seperti Fauziah Nawi. Walaupun tanpa menyebut sebarang nama, Iqram telah terasa hati dan muatnaik semula komen dari Fauziah Nawi itu.

Dek kerana ramai yang memberi respon, Iqram terpanggil membuat beberapa kuahan hati di laman IG miliknya.

Salah satunya ialah Iqram berkata dia boleh handle lagi kes dengan Mona, tetapi benar-benar hilang sabar dengan pelakon senior yang acah-acah hebat. Ini luahan dari Iqram Dinzly.

“Saya ni boleh sabar lagi dengan Mona, namun saya betul dah hilang sabar dengan mereka yang acah-acah senior hebat berlakon, tetapi terlebih method di media sosial, lupa kubur kah.”

Selain itu Iqram juga meluahkan rasa kurang senang dari mereka yang memberi respn dan mahu menumpang popularity ek0ran kes ini menjadi viral.

“Depan aku mahu je aku jent1k. Getik aku dengan makhlvk yang macam bat4k nak juga tumpang viral ini.”

Itu antara luahan dari Iqram Dinzly tentang isu dengan Mona Allen. Dikhabarkan, babak antara kedua pelakon ini masih lagi ada, dan penggambaran hanya akan berakhir pada tarikh 8 Mac ini. Harap semuanya baik-baik saja.

Pelakon Iqram Dinzly berkongsi sebuah video yang memperlihatkan dirinya menangis dipercayai akibat berasa tertekan.

Iqram Tertekan 

Menerusi video yang dimuatnaik di Insta-story nya itu, Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin,41 akui berhadapan dengan pelbagai ujian belakangan ini selain mahukan Allahyarham bapanya berada disisi.

“Stress dowh setiap hari aku nak mulakan kebaikan pasti ada ujian dugaan yang aku rasa terlalu beban untuk aku tempuhi.

“Papa I need you!” luah Iqram

Selain itu, Iqram seakan mengeluh dengan dugaan yang diterima sehingga terfikir untuk menamtkan riwa4yat hidupnya.

“Ya Allah, kenapa Kau selalu biarkan diri ini selalu dalam tergantung sepi. Rasa macam nak terg4ntung dengan tali. Allahuakbar” katanya lagi

VIDEO :

Berg4duh Dengan Mona Allen

Terdahulu, pelakon Mona Allenmenjadi bualan hangat netizen apabila menzahirkan rasa ketidakpuasan hati terhadap seorang pelakon dipercayai Iqram yang turut memuatnaik hantaran yang hampir sama.

Difahamkan, terjadinya perselisihan faham diantara mereka selepas Iqram terlalu menjiwai wataknya yang pada ketika itu sedang mencek1k l3her Mona.

Berasa s4kit dengan tindakan pelakon itu, Mona lantas menjer1t untuk melepaskan diri daripada cengk4man Iqram selain turut memar4hinya.

“Ingatkan kau dah tak ps1ko, rupa-rupanya memang ps1ko sejak azali.

“Bukan sekali dua eh babak dia cek1k I, tetapi banyak kali. Setiap kali kena cek1k, mesti s4kit!

“Dah pesan elok-elok tak nak dengar. Sekarang ni video dah viral nanti cakap I pula yang diva. Siapa yang kenal mesti tahu I bukan macam tu.

“The last thing I would do is to f1ght with others. But this one is too much!” tulis Mona

Susulan itu, Iqram dilihat telah bertemu dengan suami Mona yang juga pelakon dan pengarah, Pekin Ibrahim bagi menyelesaikan perselisihan faham diantara mereka.

Untuk info, kedua-dua pelakon ini sedang menjayakan penggambaran drama Hati Yang Dikhi4nati arahan Bade Azmi.Drama yang mempunyai 146 episod itu kini telah bersiaran hampir 100 episod dan merupakan adaptasi telenovela popular Venezuela, Mis Tres Hermanas.

Sumber : mStar

Sumber :  https://bartasangbad.site/newstell

Be the first to comment on "“Dah lupa kubvr ke?” Dengan Mona aku boleh sabar tapi hilang sabar dengan pelakon seni0r acah heb4t"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*