“Berkenaan Hubungan Saya Dan Shuib, Saya P0hon Agar Pembaca Sekalian Doakan Yg Baik2 Yer Utk Saya, Sesiapa Pun Termasuk Dia Dan Keluarga” – Wan Sharmila Enggan Ulas Lebih2

Pel4kon Wan Sharmila enggan mengul4s lanjut mengenai st4tus hubvngannya yang dikaitkan dengan pel4wak dan usahawan terken4l, Shuib Sepahtu.

Jelas Wan Sharmila atau lebih mesr4 dengan panggilan Lala, 40, dia engg4n kenyataannya nanti dis4lah tafsir dan menggvris h4ti pihak lain.

“Macam inilah. Kalau pasal ini, saya t4k nak jawab apa-apa. T4k nak cakap apa-apa sebab t4kut ters4lah cakap. T4kut! Maksud saya, mungkin ada yang saya cakap itu, tujuannya lain.

“Tapi bimb4ng pula yang mendengar, yang membaca, yang mentafsir jadi lain dan akan menyinggvng mana-mana pihak. Jadi, sebab itulah saya rasa lebih baik j4ngan cakap apa-apa. T4kut salah,” katanya kepada Gemp4k.

Lala ditemui pada majlis previu bufit ram4dan Destinasa Rasa bersama cef selebriti, Chef Naem Ramli di Le Meridien, Putrajaya baru-baru ini.

Mengimbas semula, kh4bar angin mengenai hubung4nnya dengan keluarga Shuib mulai tercetvs menerusi sep0tong vide9 yang dimu4tnaik di akaun Instagram milik Siti Sarah Raisuddin.

Lala dipercayai meluangkan masa bersama anak perempuan AIIahyarham Sarah, Dzahira Talita Zahra, 9.

Bagaimanapun, Lala mengakui menjadi pengguna setia dan pembeIi tudung yang diusahakan oleh AIIahyarham Sarah, Loveta.

“Saya pakai tudvng arw4h sebab tudvng dia sangat selesa. Sebelum ini pun memang saya pakai, bukan sebab dapat daripada arw4h. Tapi memang saya beIi juga sebelum ini sebagai tanda sokongan.

“Itu saja yang boleh saya katakan ya. Tak mahulah cakap lebih-lebih pasal tadi (Shuib).

“Tak nak panjangkan cerita. D0akan yang baik-baik untuk saya, untuk sesiapa pun, dia dan keluarga,” tambahnya.

Untuk rekod, Lala pernah mendirikan rumah t4ngga bersama penerbit drama tempatan, Fazli Bahrom pada 2007 namun berpis4h dua tahun kemudian.

Kredit: Gmp4k

Be the first to comment on "“Berkenaan Hubungan Saya Dan Shuib, Saya P0hon Agar Pembaca Sekalian Doakan Yg Baik2 Yer Utk Saya, Sesiapa Pun Termasuk Dia Dan Keluarga” – Wan Sharmila Enggan Ulas Lebih2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*