“Ada Kereta Mahal Tapi Sengk3k” – Isi Minyak Tengah Jalan, G3ng ‘Mustang’ Buat Net1zen Pan4s Hati

Tvlar di media sosial hari ini apabila sebuah video memaparkan beberapa buah kereta mewah dilihat berada di tengah jalan yang sesak sehingga menimbulkan perasaan kurang senang penonton yang melihatnya.

Dalam video tersebut, sebuah kereta mewah berjenama Mustang difahamkan telah kehabisan minyak dan pemilik kenderaan tersebut dilihat sedang mengisi petrol dalam keretanya di tengah jalan raya.

Malah, terdapat beberapa buah kenderaan jenama sama yang turut ‘menemani’ pemilik kenderaan kehabisan minyak itu.

Minyak habis la bro, duit pokai la bulan ni bro, bayar road tax pun dah RM20,000 bro

Pemuda tersebut bersama rakan-rakannya sempat berbual kecil sekaligus membuatkan ntizen ger4m dan beranggapan tindakan mereka itu telah menyusahkan pengguna jalan raya yang lain.

“Macam b0d0h padahal boleh je tolak tepi dulu, tapi content punya pasal hilang 0tak.” tulis seorang ntizen.

Video tersebut dipercayai telah dimuat naik pengguna TikTok yang dikenali sebagai @asaari.usamah dan telah menerima ribuan tontonan dan juga komen daripada pengguna media sosial.

Sumber: Beautifulnara

Be the first to comment on "“Ada Kereta Mahal Tapi Sengk3k” – Isi Minyak Tengah Jalan, G3ng ‘Mustang’ Buat Net1zen Pan4s Hati"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*