“lngat itu belon” Bibir Luna Maya bengk4k akibat giglt dan tiup k0ndom!

PELAKON dan juga model terkenal Luna Maya mengakui secara tidak sengaja telah diperkenalkan dengan apa yang dikatakan

sebagai k0nd0m sejak kecil selepas meniup alat mencegah kehamilan dan penyakit bawaan seksual kerana menyangkakan objek tersebut sebagai belon.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Ketika ditemu bual dalam program TS Talks baru-baru ini, pelakon filem J4nda Kembang itu menjelaskan, dia terjumpa kond0m milik bapanya yang disangkakan belon, lantas meniup untuk dijadikan mainan.

“Saya terjumpa kondom milik bapa saya yang disangkakan bel0n lalu meniupnya. Tapi rasanya aneh sehingga membuatkan bibir saya terasa kebas,” ujarnya.

Kata pelakon berusia 38 tahun itu, dia akhirnya mengetahui bahawa sarung getah yang ditiupnya itu rupa-rupanya k0nd0m tidak berapa lama kemudian.

“Jadi, sejak kecil saya sudah memegang dan merasai k0nd0m,” katanya ketawa.

Pelakon dan model Indonesia, Luna Maya mengakui bahawa dirinya pernah bersikap dingin dengan penyanyi Momo Geisha disebabkan khabar angin yang mengatakan Momo mempunyai hubungan special bersama bekas kekasihnya, Ariel NOAH.

Namun, pemilik nama sebenar Luna Maya Sugeng memohon maaf kepada Momo kerana menganggap sikap cembvrunya itu tidak begitu matang untuk dikenang lagi.

Walau bagaimanapun, Momo mengakui bahawa dia berasa keliru dengan apa yang dilakukan Luna sehingga dia terpaksa menegurnya dahulu.

“Itu pertanyaan yang saya tahan selama ini sampai saya rasa keliru. Kenapa ni Luna? Saya cuba tegur awak dahulu.”

Dalam pada itu, pelakon filem Suzzanna : Bernapas Dalam Kubur ini juga memohon maaf kepada Ariel kerana sikap cemburu butanya itu.

“Maaf ya banyak sejarahnya. Maaf ya Riel. Masa tu masih muda lagi kan masih b*d*h dan tak dapat tahan emosi.”

Tonton Video:

Sumber Kosmo, Ohbulan/lamanmaya

Be the first to comment on "“lngat itu belon” Bibir Luna Maya bengk4k akibat giglt dan tiup k0ndom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*