Jika Sblm ini Sor0k² Tak Bertudung, Kali ni Bekas Bini Daie Farhan Terang² Tunjuk Rambut Perang

Sejak berkongsi foto tanpa mengenakan hijab secara terbuka, bekas isteri Da’i Farhan iaitu Dr Erin kembali menjadi perbualan warganet di media sosial.

Terbaru, Dr Erin atau mana sebenarnya Noorainul Naqim Mohd Radzi sekali lagi mengundang perhatian ramai apabila tampil dengan imej sebegitu menerusi swafoto dimuat naik di laman Instagram.

Menerusi kapsyen, wanita berusia 42 tahun itu menulis seolah-olah mampu berdepan kepayahan dan tetap sedaya upaya berusaha meskipun sukar untuk dihadapinya.

Posting itu menerima lebih 1,000 tanda suka dan 300 komen pengikutnya dimana rata-rata menegur penampilan Dr Erin yang dikatakan kurang sesuai apatah lagi pernah bertudung labuh sebelum ini.

Selain itu, terdapat juga segelintir individu meninggalkan komen sind1ran termasuk mengenai ‘aura ke-19’ yang dikatakan sudah ‘hilang’ selepas popular suatu ketika dahulu.

Bagaimanapun, ada netizen memilih untuk memberikan kata-kata positif selain menitipkan doa agar wanita itu dapat kembali kepada f1trah sebagai seorang muslimah.

Ni bukan jadi diri sendiri, tapi sya1tan berjaya h4sut?

Sekitar November 2019, Da’i Farhan mencetvskan k0ntr0versi apabila did4kwa berkahwin dengan Dr Erin secara rahs1a di Tanah Suci Makkah tanpa pengetahuan isteri pertamanya dikenali sebagai Fatin.

Tidak lama selepas itu, Da’i Farhan mencera1kan Fatin yang ketika itu sedang ham1l anak kedua mereka dengan tal4k satu pada Disember tahun sama.

Jodoh antara Da’i Farhan dengan Dr Erin bagaimanapun tidak berpanjangan apabila masing-masing berp1sah pada April 2020 selepas lima bulan berkahwin.

Da’i Farhan atau nama penuh Nik Farhan Nik Mohamad kemudiannya bernikah semula dengan Fatin pada Mei tahun lalu.

Sumber: Instagram @drholisw/ohtrending

Be the first to comment on "Jika Sblm ini Sor0k² Tak Bertudung, Kali ni Bekas Bini Daie Farhan Terang² Tunjuk Rambut Perang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*