Suami Tak Guna! Sanggup Tabur Ubat Tidvr Semata² Nk Bersama lsteri Dlm Pantang

Tidak dapat digambarkan betapa lulvhnya hati seorang wanita yang sedang berpant4ng, selepas si suami dipercayai bertindak meletakkan ubat tidur pada minumannya bagi melepaskan n4fsu.

Kisah mervntun hati ini dipercayai diceritakan oleh seorang pengguna Facebook sebelum dikongsi semula di laman Twitter.

‘Kejadian paling bvruk ketika berpant4ng’

Sekadar gambar hiasan

Menerusi perkongsian tersebut, wanita ini menceritakan mimpi nger1 semasa tempoh berp4ntang yang mungkin tidak dapat dilupakan sepanjang hidupnya.

Hari ini saya berpantang 20 hari, semalam adalah kejadian paling bvruk ketika berp4ntang yang berlaku pada saya.

Ujar wanita ini sepanjang tempoh berpantang suaminya selalu membantu dengan meletakkan ubat pada lvka jah1tannya. Sehingalah satu hari si suami secara tiba-tiba mengajak untuk ‘bersama’ namun pelawaan tersebut dit0lak atas sebab-sebab tertentu.

Tapi saya tak nak sebab saya cakap saya masih berpant4ng, dar4h n1fas belum kering dan lvka bahagian dalam belum baik lagi walaupun lvka luar dah baik.

Lelaki biasa la bila dengar jawapan macam tu terus buat muka tapi saya jenis tak layan sebab saya risau kalau saya sakit belum tentu dia peduli.

Suami sediakan makanan

Sekadar gambar hiasan

Bercerita lebih lanjut keinginan suaminya untuk ‘bersama’ tidak berakhir di situ dan dia menggunakan taktik lain dengan meletakkan ubat tidur pada air sebelum diberikan kepada isterinya.

Lepas tu time nak makan, dia mesti sediakan makanan saya. Kita yang breastfeedingkan anak selalu haus and mesti cari air dulu sebelum makan.

Saya minum lah air **** pan4s yang dia buatkan untuk saya. Dalam beberapa minit lepas itu, kepala saya pening terus saya tak sedarkan diri.

Tiba-tiba saya sedar, saya dalam bilik tanpa pakai baju dan suami saya ada dekat sebelah tengah pelvk saya. Saya kejut suami tanya apa yang dah jadi? Dia senyum je.. Lepas itu dia cakap tak tahan sangat, terus saya tampar muka dia.

D4kwa wanita ini lagi, ketika dia tidak sedarkan diri suaminya bertindak ‘meratahnya’ dan apa yang terjadi membuatkan dia berasa bvntu berikutan masih belum tamat tempoh berpantang.

Saya risau kalau saya sakit, 1 hari kurungkan diri dalam bilik. Suami pujuk minta maaf saya langsung tak h1raukan yang saya h1raukan diri saya dan anak saya je buat masa sekarang.

Menerusi ruangan balas, rata-rata wargamaya bersimpati dengan nasib yang men1mpa wanita ini dan turut ger4m dengan tindakan si suami. Ujar ntizen lagi, tindakan tersebut sama sekali tidak wajar dan seolah-olah tidak menghormati si isteri.

Sumber: Twitter

Be the first to comment on "Suami Tak Guna! Sanggup Tabur Ubat Tidvr Semata² Nk Bersama lsteri Dlm Pantang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*