Ashraf Ded4h Ramai Lelaki Minta Tip P0ligami, Sekali Ntizen Ungklt Kisah Lama

Ashraf dedah ramai lelaki minta tip poligami, seperti mana yang diketahui umum Ashraf Muslim kini menjalani kehidupan bahagia bersama dua isteri, Noor Dayana Lokman dan Wan Sakinah Ahmad Saburi.

Aktor kacak yang menjadi suami kepada dua wanita ini mended4hkan ramai lelaki termasuk dalam kalangan rakan-rakan mengirim mesej (DM) di Instagram meminta tip berpoligami daripada dirinya.

Ashraf Ded4h Ramai Lelaki Minta Tip P0ligami

Berasal dari Melaka, Ashraf yang dikurniakan empat cahaya mata, perkongsian hidup Ashraf dengan Noor Dayana, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Anas Ashraf, 7. Manakala bersama Wan Sakinah pula, dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Sarah Ashraf, 8, Adam Ashraf, 7, dan Safiyyah Ashraf, 3.

Seperti mana yang dilaporkan menerusi Harian Metro, pelakon ini menyatakan antara tip yang biasanya ditanya adalah tentang keharmonian rumah tangga dengan dua pasangan.

Menjaga Hati & Perasaan Isteri-Isteri

“Kelaziman tips yang ingin diketahui pastinya membabitkan keharmonian rumah tangga dengan dua pasangan. Begitu juga dalam menjaga hati dan perasaan isteri-isteri.

“Macam-macam yang ditanyakan. Cuma, ada mesej yang saya jawab dan ada juga tak berkesempatan nak balas. Namun, saya okay saja untuk menjawab,” luah Ashraf.

Setiap Hari Ada Mesej

Akui Ashraf yang bahagia disisi dua isterinya, setiap hari ada mesej diterimanya daripada lelaki yang bertanya dan meminta tips panduan daripadanya berkaitan poligami.

Bercerita tentang perkembangan terkini dalam seni pula, Ashraf kini muncul dengan drama 3 Nota Cinta di slot Akasia TV3.

Berikut pula reaksi dari netizan

“Dulu2 kecoh gak kan pasal ashraf nie dengan bini no 2 tu.. Dalam kes ni, paling respek bini no 1 dan ayah dia..cool sahaja dan tidak membuka cerita.. Sangat2 sabar orangnya..bertuah ashraf dapat bini no 1 tu..doktor kalau tak silap kan”

“jgn kata yg org bmadu tu ok smpai x gduh.kamu tahu apa dlm hti isteri2nya??tidak.. dua2 sentiasa makan hti cuma simpan dlm hti..klu langsung x cmburu itu TIPU. tiada sesiapa pun mahu di duakan ..x kira lelaki/ppuan.suami yg baik ,dia trma baik bruk isteri tanpa menduakan ya.. salute pd lelaki2 yg stia pd sorg wanita tanpa mduakan.. alasan konon dptkan zuriat bru 2-3tahun usia perkahwinan dgn isteri ptama dlu..tgok tokti 11 thun bru ada zuriat suami ttp x mduakannya..”

SUMBER: HMETRO

Be the first to comment on "Ashraf Ded4h Ramai Lelaki Minta Tip P0ligami, Sekali Ntizen Ungklt Kisah Lama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*