Tvlar Vide0 H0nda City curl, rempvh lebih 10 kereta, pemandu giglt orang yang cuba menahan.

Tvlar rakaman video seorang wanita memandu Honda City putih yang mel4nggar beberapa buah kenderaan dalam cubaannya untuk melarikan kereta tersebut setelah dicur1nya dari sebuah stesen minyak.

Video berkenaan dimuatnaik menerusi akaun Twitter @ptryhmzh yang juga merupakan salah seorang m4ngsa rempvhan sedan berkenaan. Kejadian dipercayai berlaku petang semalam di sekitar Wangsa Maju.

Menurut kisah yang diceritakan berserta video tvlar itu, pemandu City putih berkenaan merempuh hampir semua kereta di hadapannya untuk bol0s daripada orang awam yang mengejarnya.

Seorang lelaki yang juga menjadi m4ngsa keluar dari kereta dan membal1ng b4tu ke arah cermin tingkap pemandu City terbabit.

“Dia dah start langg4r kereta dekat traffic light wangsa maju lagi. Kereta belakang dah hon, inkling perempuan Honda putih g1la ni tengah mencelah.

“Tengah duduk diam dekat traffic light tiba-tiba dia datang langg4r,” ciap @ptryhmzh.

“Dia cur1 kereta from petrol minyak. wife owner pergi toilet, sekali dengan owner pergi tengok wife dia pergi toilet. owner kereta kejar dia pakai motor staff petrol minyak, terus kena lenj4n dengan owner,” tambahnya lagi.

Dikatakan sekurang-kurangnya 10 buah kereta menjadi m4ngsa, termasuklah sebuah kereta mewah Mercedes-Benz yang mengalami ker0sakan tervk.

Komen warganet:

Kredit:FB

Be the first to comment on "Tvlar Vide0 H0nda City curl, rempvh lebih 10 kereta, pemandu giglt orang yang cuba menahan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*