“Ipar ada bat4s..” Ntizen Tegur Tengok Kelakuan ‘Terlebih Mesra’ Mawar Rashid Dan Fazley Yaakob

Tindakan pelakon dan usahawan, Mawar Rashid memuat naik sebuah video di laman Instagram mengundang teguran ntizen apabila did4kwa memegang tangan abang iparnya Datuk Fazley Yaakob.

Difahamkan, video tersebut adalah k0mpilasi rakaman memaparkan pelakon berusia 27 tahun itu dan suaminya Raf Yaakob ketika menghadiri ‘showcase’ dijayakan Fazley yang juga penyanyi baru-baru ini.

“Tahniah @fazleyyaakob atas showcase anda. Sering berbangga dengan anda!” tulis pelakon drama Suamiku Paling Sweet itu.

Menerusi video berdurasi 17 saat berkenaan, terdapat babak Mawar yang sedang dipelvk suaminya dilihat memegang tangan penyanyi lagu Asmara Ini itu berkemungkinan berbangga atas anjuran ‘showcase’ tersebut.

Meskipun hanya berdurasi kurang dua saat, namun mata ntizen yang ‘taj4m’ memberikan tumpuan terhadap momen itu sehingga meninggalkan teguran di ruangan komen.

Rata-rata menyifatkan bekas peserta Dewi Remaja 2014/2015 itu perlu menjaga batas pergaulan atau sentuhan antara iparnya apatah lagi sudah mengenakan hijab sejak dua tahun lalu.

Kalau boleh jangan sentuh lelaki bukan mahram

Kenapa pegang tangan Datuk Fazley?

Ada batasnya…

Bagaimanapun, usahawan dari Kelantan itu pasti sudah terbiasa dengan pelbagai kata-kata netizen selain tiada sebarang komen balas daripadanya berhubung teguran berkenaan.

Sumber: Instagram Mawar Rashid, OMM

Be the first to comment on "“Ipar ada bat4s..” Ntizen Tegur Tengok Kelakuan ‘Terlebih Mesra’ Mawar Rashid Dan Fazley Yaakob"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*