“PDRM Kirim Salam” – Tul4r Rakaman Lelaki Berjubah ‘Willy’ Motosikal Sambil Bawa Anak, Rupanya Ini Pekerjaan Dia

Tvlar satu video menunjukkan seorang lel4ki buat aksi ‘willy’ dengan menaiki motosikal sambil membawa anak mengundang k3caman ntizen.

Menerusi video yang dimuatnaik @utusantv d1 Tiktok, lelaki yang memakai jubah berwarna putih itu pada awalnya disuruh ol3h si perakam untuk buat aksi ‘willy’ tetapi engg4n melakukannya kerana m3mikirkan anak.

Selepas beberapa kali terkena hasvtan, akh1rnya dia pun buat juga aksi tersebut tanpa rasa bersalah. Keras betul h4ti kau ye bang!

Video

Kelihatan yang anak perempuannya itu sed4ng menangis ketakutan ketika lelaki berkenaan melakukan perkara ters3but. Allahu, kesian betul tengok anak dia.

Di ruangan komen, ramai yang mem1nta agar PDRM segera mengambil tindakan atas perkara ini. Kalau profesional sek4lipun, ingatlah yang mal4ng tak berbau.

PENIAGA NUMBER PLATE

Apa pandangan korang? Apapun, sil4lah berhati-hati ketika berada dijalanraya dan sentiasalah mematuhi undang-und4ng yang ditetapkan.

SUMBER: Tiktok @utusantv I OHmedia

Be the first to comment on "“PDRM Kirim Salam” – Tul4r Rakaman Lelaki Berjubah ‘Willy’ Motosikal Sambil Bawa Anak, Rupanya Ini Pekerjaan Dia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*