Lelaki 30 tahun blasah bapa tiri enggan beri wang. Rupanya ini yg dia nak beli

Seorang lelaki berusia 30 tahun ditahan polis selepas memvkul bapa tir1nya berusia 71 tahun yang engg4n memberikannya wang untuk membeli bekalan dad4h di Kampung Ruat, di sini, hari ini.

Ketua Polis Daerah Yan, Deputi Superintendan Shahnaz Akhtar Haji, berkata pihaknya terdahulu menerima laporan daripada m4ngsa sekitar jam 10.45 pagi tadi.

Berdasarkan laporan, svspek dipercayai mengamvk selepas tidak diberikan wang untuk membeli dad4h dan menend4ng bapa tirinya sebanyak dua kali pada bahagian d4da serta muka.

“Svspek juga difahamkan telah menvmbuk bahagian belakang kepala sebelah kiri menyebabkan telinga kiri m4ngsa mengalami kesakitan di rumahnya.
“M4ngsa kemudiannya telah keluar dari rumah berkenaan dan duduk di luar rumah bersama isterinya.

“Bagaimanapun, svspek sekali bertindak kasar dengan menendang bahagian belakang badan m4ngsa,” katanya dalam kenyataan di sini, malam ini.

Gambar daripada rakaman video lelaki menend4ng bapa dirinya yang tvlar di media sosial hari ini. Foto Ihsan Pembaca

Katanya, mngsa kemudiannya mendapatkan rawatan di Hospital Yan dan disahkan mengalami bengk4k di bahagian telinga kiri akibat ditumbvk oleh svspek.

Katanya, hasil siasatan lanjut mendapati svspek merupakan seorang pesakit ment4l serta memiliki kad orang kurang upaya (OKU) dan ia disahkan oleh ibunya.

Beliau berkata, polis berjaya menahan svspek sekitar jam 6.45 petang di kawasan Lubok Boi, di sini, dan kes disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Kes3ksaan (KK)/18A Akta Keg4nasan Rumahtangga 2012.

Be the first to comment on "Lelaki 30 tahun blasah bapa tiri enggan beri wang. Rupanya ini yg dia nak beli"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*