Pelakon Ako Mustpha Mohon Doa Org Ramai. Ini Keadaan Terkini Beliau

Ketampa nan wajah aktor, Ako Mustapha menjadi kegilaan ramai, suatu ketika dahulu. Malah, berilah apa sahaja watak sama ada antag0nis atau prot4gonis, semuanya mampu di bawa dengan baik.

Pelakon terkenal Ako Mustapha memaklumkan dirinya p0sitif wabak C0vldl9.Menerusi akaun Instagram miliknya, Ako bagaimanapun memberitahu buat masa ini dia tidak mengalami sebarang gejala.

“Assalamulaikum ujian buat saya sekeluarga. Semoga saya kuat melawan w4bak C0vldl9 ini. Setakat ini saya rasa baik-baik saja.

“Mungkin sudah ambil d0s vaksin peng galak. Doakan untuk saya dan keluarga ya. Jaga diri semua, jaga prosedur operasi standard(SOP) ya semua,” tulisnya.

Terdahulu, pelakon drama Mimpi Sabrina itu turut memuat naik gambar kit ujian kendiri. Keputusan menunjukkan dia positif, semalam.

Menjengah ruangan komen, pengikut dan peminat serta rakan artis membanjiri dengan doa supaya Ako dan keluarga dilindungi daripada w4bak berbahaya itu.

“Semoga cepat sembuh. Syafakallah kepada Ako dan keluarga,” komen penyanyi Ezlynn Ariffin.

Sebagai informasi, pasangan Ako dan Kartina Shuaib berkahwin pada 2009 dan mereka dikurniakan empat orang cahaya mata.

Antara drama yang berbekas di hati tentulah Dalam Hati Ada Cinta, Salina dan Sephia yang menjulang nama Ako sebaris dengan hero drama lain.

Namun, kini, zaman kemasyhuran Ako atau nama sebenarnya, Muhaizad Ahmad Mustapha sudah berlalu. Wajahnya juga sekian lama tidak kelihatan di kaca televisyen.

SUMBER:UtusanMalaysia

Be the first to comment on "Pelakon Ako Mustpha Mohon Doa Org Ramai. Ini Keadaan Terkini Beliau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*