Kongsi Video Anjlng Tunggu Depan Pintu Bilik, Julia Farhana Bela?

Lama tidak dengar tentang pelakon dan model Julia Farhana. Melihat pada hantaran di Instagram (IG) miliknya, Julia sibuk dengan lakonan dan aktiviti harian.

Terbaru, perkongsian Julia pada hari Isnin di Instagram Stories telah mencur1 perhatian. Menerusi tiga hantaran berbeza, pemilik nama Julia Farhana Marin memuat naik video dengan seekor anj1ng di dalam rumahnya.

Video

Dalam video tersebut, Julia menyatakan anjing itu akan menunggunya di luar pintu bilik pada setiap pagi.

Setiap pagi. He’s (anjing j4ntan) tunggu di luar bilik saya. Iringi saya sehingga ke kereta.

Selain itu, pelakon drama Cinta Fatamorganamendedahkan 4njing tersebut juga akan mengg1git sekiranya disuruh untuk berbuat demikian.

Bagaimanapun, Julia tidak memberitahu sama ada 4njing itu adalah haiwan peliharaannya.
Julia Farhana berdar4h kacukan Melayu dan Itali, dilahirkan dan dibesarkan di Kota Kinabalu, Sabah dan merupakan anak sulung daripada tiga beradik, adik-beradik beliau ialah Razali Antonio dan Suzana Ornella.[6] Beliau membesar di Australia dan merupakan lulusan dalam bidang Komunikasi Massa di Universiti Tunku Abdul Rahman (UTAR). Ibu bapanya bercera1 ketika Julia berusia 15 tahun.

Julia Farhana mula bergiat aktif dalam bidang lakonan pada usia 12 tahun, namun tidak direstui ibunya yang mahu Julia meneruskan pelajaran sehingga menerima graduan.

Berkat kesabaran, beliau berjaya menamatkan pelajaran bagi memenuhi hajat ibunya. Julia pernah hadir ke sesi uji bakat filem Ratu The Movie arahan A. Razak Mohaideen pada tahun 2011 tanpa pengetahuan ibunya dan mendapat tawaran watak sebagai pelakon pembantu.

Sumber : obulan

Be the first to comment on "Kongsi Video Anjlng Tunggu Depan Pintu Bilik, Julia Farhana Bela?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*