[VIDEO] ‘S0lekan Yang Paling Tervk’ – Pengantin Terp4ksa Akur Dis0lek Kening ‘Petak’, Tebal & Lurus Macam Pembaris

Bagaikan mimpi ng3ri buat seorang wanita apabila solekan semasa majlis perkahwinannya tidak ‘menjadi’ seperti mana yang diinginkan.

Mahu tak mahu, pengantin tersebut terp4ksa akur walaupun terpaksa menahan malu bertahun-tahun berikutan foto-foto yang diambil semasa majlis tersebut berlangsung.

Hasil solekan yang tidak memuaskan hati

Menerusi video pendek dikongsi seorang wanita di laman TikTok, tampil menceritakan nasib seorang pengantin terp4ksa akur dengan solekannya yang tidak bersesuaian dengan wajahnya.

Video pendek tersebut memaparkan pengantin wanita ini yang cuba senyum namun menerusi riak wajahnya dapat dilihat dia sedang menahan sedih.

Masih tidak boleh move on dengan make up pengantin. Sedih tengok make up dia.

Jika dilihat, kening pengantin ini dibentuk secara petak dan lurus seperti pembaris dan majlis tersebut dipercayai berlaku di Sabah. D4kwa pemilik video ini, pengantin itu dilihat sedang sedih dan solekan tersebut adalah tidak bersesuaian dengannya.

Dari jauh nampak sudah muka dia. Macam pelik nampak sedih. Rupanya kening dia lurus macam pembaris, tebal pula. Nasib si pengantin ini tidak cerew3t. Betul-betul make up yang paling tervklah. Takut betul.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut ger4m dengan hasil solekan tersebut dan simpati dengan nasib yang menimpa pengantin ini.

Video:

Komen Ntizen:

Sumber: MUA Julia

Be the first to comment on "[VIDEO] ‘S0lekan Yang Paling Tervk’ – Pengantin Terp4ksa Akur Dis0lek Kening ‘Petak’, Tebal & Lurus Macam Pembaris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*