P0lis bvru suami tvmbuk isteri, punca sebenar buat dia naik angin dided4hkan

JITRA – Polis g1at membvru seorang lelaki kerana disyak1 menced3rakan isterinya dengan cara menumbvk belakang badan serta menarik rambut wanita terbabit di Tasik Bandar Darulaman, di sini pada Sabtu lalu.

Video pergadvhan pasangan suami isteri tersebut tvlar di laman Facebook hari ini.

Ketua Polis Daerah Kubang Pasu, Superintendan Rodzi Abu Hassan berkata, kejadian dipercayai berlaku apabila svspek yang berusia 33 tahun naik ber4ng selepas m4ngsa engg4n kembali hidup bersamanya.

Katanya, pasangan suami isteri itu kini dalam proses untuk bercera1 dan tinggal berasingan sejak 8 November lalu.

“Semasa kejadian, wanita yang berusia 22 tahun itu pergi ke kawasan tasik untuk mengambil anak perempuannya berusia enam tahun yang dijaga sementara oleh svspek.

“Bagaimanapun suspek dipercayai memukul mangsa menyebabkan dia menjer1t meminta tolong sebelum orang awam datang membantu,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Menurutnya, svspek kemudian berhenti memvkul mngsa dan melarikan diri apabila orang ramai menggert4k akan membuat laporan polis.

Katanya, susulan kejadian itu, sepasukan polis dari Bahagian Siasatan Jnayah telah memeriksa sebuah rumah tidak bernombor di belakang pasar Changlun dekat sini kira-kira pukul 1 pagi semalam, namun premis tersebut berkunci serta tidak berpenghuni.

“Tindakan mengesan svspek masih giat dijalankan yang mana semakan mendapati svspek turut mempunyai rekod jnayah lampau melibatkan kes pvkul iaitu mendatangkan keced3raan,” katanya. – K! ONLINE

Be the first to comment on "P0lis bvru suami tvmbuk isteri, punca sebenar buat dia naik angin dided4hkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*