[VIDEO] Ser4m! Lelaki Kongsi Rakaman Waktu Kena ‘K4cau’ Dengan Entiti Di Wad H0spital

Kalau korang tanya sesiapa yang pernah warded di hospital, pengalaman ser4m diorang kena k4cau memang takkan lari dari mulut. Min pun banyak kali je tadah telinga kalau opah min bukak cerita seram dia…

Baru-baru ini tvlar di TikTok selepas seorang pengguna media sosial @mrwongtokmie, yang mana dia kongsikan video kejadian sebenar dirinya diganggu oleh makhlvk halus di wad hospital sekitar jam 2 pagi.

Kejadian ser4m itu berlaku dalam bilik wad pemilik akaun TikTok itu dan hanya dirinya yang berada di situ walaupun bilik tersebut boleh menempatkan jumlah pesakit seramai tiga orang.

Tak lama lepas itu, kelihatan dalam video yang sama, entiti tersebut mula ‘main’ tarik langsir pesakit sebelah katil lelaki itu. Siap tarik kiri ke kanan pulak…

Selepas kena ‘us1k’ dengan langsir itu, lelaki tersebut membuat keputusan untuk acah-acah tidur di katilnya. Di bahagian hujung video itu pula, kelihatan lemb4ga lelaki berpakaian serba putih tiba-tiba munculkan diri selepas lampu pula sekejap dibuka dan ditutup! Uish, betul ke ni?

“Baru paran0rmal namanya ni…”

Sementara itu, di bahagian komen rata-rata memuji tindakan lelaki itu kerana ianya baru dinamakan paran0rmal yang betul tanpa perlu membuat ugvtan kepada entiti-entiti yang ada untuk munculkan diri semata-mata demi rakaman.

“Good idea camni. rajin2 rakam selalu. habis kantoi semua hantu masuk tiktok. Hahahaha” – Ntizen

Bukan itu sahaja, malah ada yang mengatakan bahawa tidak semua mempunyai keberanian untuk berhadapan dengan situasi menyer4mkan seperti itu tambah pula untuk dijadikan sebagai rakaman.

Sumber: LM

Be the first to comment on "[VIDEO] Ser4m! Lelaki Kongsi Rakaman Waktu Kena ‘K4cau’ Dengan Entiti Di Wad H0spital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*