Vida D4kwa Anuar Zain G*y Bila Peminat Suruh Meng0rat, Sekali Ziana Zain S0und Balik

Sebut saja nama DatukSeriVida pasti ramai tahu ada sahaja k0ntr0versi terpal1t jutawan kosmetik itu. Malah, apa sahaja lsu pasti akan menjadi perhatiannya untuk diulas.

Selepas beberapa tahun menj4nda, pasti ramai tertanya-tanya bilakah Vlda akan bertemu jodoh lagi. Baru-baru ini, tular video dikongsikan oleh seorang netlzen mengenai Vlda.

Menerusi video tersebut Vida berkata ada netizen memberi cadangan supaya Vida meng0rat penyanyi bersuara merdu, Anuar Zain.

Namun, jawapan diberikan oleh Vida mengundang kamarahan netlzen. Walaupun Vida seolah berbis1k namun jelas kedengaran usahawan itu menyebut ‘g4y’.

Kurang senang dengan gelaran diberi oleh Vida itu, ntizen mengatakan tldak sepatutnya keluar perkataan tersebut.

Diruangan komen, ada netlzen mengatakan Anuar Zain boleh mengambil tlndakan undang-undang di atas kenyataannya itu apatah lagi melibatkan f1tnah dan soal marvah.

Malah, ada ntizen turut terkejvt dengan jawapan beran1 Vida itu. Kata ntizen lagi, tldak bermakna kaya boleh melakukan sesuka hati.

Tldak kurang juga, ada yang mengaitkan sikap Vida dengan perkahwinannya terdahulu yang tidak bertahan lama.

Vida Dakwa Anuar Zain G*y Bila Peminat Suruh Mengorat? Ini Reaksi Ziana Zain

Penyanyi terkenal Ziana Zain menempelak usahawan kosmetik popular Datuk Seri Vida selepas ahli perniagaan itu mend4kwa adiknya, Anuar Zain mengamalkan hubungan sejenis.

Menerusi platform TikTok, seorang pengguna berkongsi sedutan video Vida membuat kenyataan tersebut untuk tatapan umum.

Menerusi video berdurasi kurang 15 saat itu, Vida menjawab pertanyaan seseorang yang memohon dia untuk memikat pelantun lagu Lelaki Ini itu untuk dijadikan suami.

Vida dengan nada berbisik, berkata, “G*y.. g*y.. faham tak?”

Perbuatan tersebut menarik perhatian Ziana atau nama sebenarnya Siti Roziana Zain, 54, yang kemudiannya meninggalkan komen pada video berkenaan.“Sangat biadapppppppp,” tulis Ziana yang menggunakan akaun TikTok rasmi miliknya.

Bukan sahaja Ziana, d4kwaan tersebut mengundang rasa berang wargamaya yang rata-ratanya mempertahankan penyanyi lelaki tersohor itu.

Tidak kurang juga ramai yang meminta Anuar untuk tampil mengemukakan sam4n terhadap d4kwaan tersebut.

“@nurafiqahsamsud25:Anuar Zain tu ada class. Dia taknak perempuan terpek1k terl0l0ng.”

“@user4285909616231:Anuar Zain boleh saman ni.”

“@_WAN MAZ_:”Mencari salah dan aib orang hanya untuk kepuasan diri sendiri adalah petanda hati rosak -Tok Guru Nik Aziz.”

“@i-am-shahromyazid:Ini soal maruah, jangan buat main-main!! Kaya tidak bermakna boleh mengh1na dan memf1tnah orang lain sesuka hati.”

“@oja:Sebab tu kawen banyak kali pun tak bertahan…. Ubah dulu apa yang patut.. duit tak mampu membeli adab melainkan kita pupuk sendiri.”

“@M VP658:Mulut jaga ya, anak-anak tu masih dalam fasa meneroka identiti.. takut karma mengata orang terpal1t kat keturunan sendiri.”
“@Kakya:Tak baiknya cakap cmtu, Anuar Zain tu baik humble tak penah kac4u hidup orang lain pun.”

“@Shariza abd latif:Tu sebab jangan banyak cakap. Banyak cakap banyak salah.. Menyakitkan hati orang. Kalau betul mengvmpat. Kalau tak betul f1tnah. Moga dia sedar dan minta maaf.”

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 300,000 tontonan daripada warga TikTok.

Be the first to comment on "Vida D4kwa Anuar Zain G*y Bila Peminat Suruh Meng0rat, Sekali Ziana Zain S0und Balik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*