Tahan Kereta Ajak Gadvh Selepas Gagal P0tong Barisan, Abang Kopiah Hitam Dikec4m

Tidak dinafikan, meskipun kita sudah mematahui peraturan jalan raya ketika memandu, namun pasti ada pemandu yang tidak bertanggunawab cuba mengambil kesempatan dengan mel4nggar peraturan.

Baru-baru ini, tvlar satu rakaman dashcam memaparkan pemandu Proton Perdana lagak samseng apabila gag4l mem0t0ng barisan di satu lorong di kawasan Setia Taipan.

Dek kerana tak berpuas hati apabila gag4l mem0t0ng barisan, pemandu Proton Perdana itu bertindak mengejar dan menghalang kenderaan yang merakamkan kejadian tersebut yang ketika itu berada di kawasan perumahan untuk menghantar rakan pulang.

Dapat dilihat lelaki berkopiah hitam turun daripada Proton Perdana tanpa memakai pelitup muka berjalan seakan-akan sams3ng menghampiri kereta pemilik dashcam terbabit.

Bagaimanapun, lelaki tersebut terus berlari sebaik sahaja diberitahu pemilik dashcam berkenaan akan ke balai polis untuk untuk menunjukkan bukt1 kesalahan pemandu berkenaan yang dirakam melalui dashcam.

Video tersebut hang4t diperkatakan di laman Twitter sehinggakan ada ntizen pantas melalakukan carian serta mended4hkan kenderaan tersebut mempunyai 38 saman yang bernilai RM8,150.

SUMBER: Twitter

Be the first to comment on "Tahan Kereta Ajak Gadvh Selepas Gagal P0tong Barisan, Abang Kopiah Hitam Dikec4m"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*