‘Makin ger4m tengok bad4n kau, kalau jadi bini aku tiap malam aku..’ – Lelaki did4kwa lakukan gangguan s3ksual terhadap isteri org

Tvlar di media sosial beberapa gambar tangkap layar yang menunjukkan seorang lelaki menetap di Johor Bahru did4kwa melakukan g4ngguan s3.ksual melalui aplikasi Instagram terhadap rakannya yang juga merupakan isteri orang.

Berdasarkan perbualan tersebut, lelaki terbabit berkata, “Lepas ada anak makin se.ks1 ea, makin ger4m aku tengok badan kau. Kalau jadi bini aku, setiap malam aku b***l kau puas-puas doh”.

Wanita berkenaan dipercayai memaklumkan insiden itu kepada suaminya yang kemudian terus menegur perbuatan lelaki terbabit. Bagaimanapun dibalas dengar kas5r.

“Ehh brader, 0tak ada ni dalam kepala otak. Kalau nak aku pecahkan kepala 0tak kau, keluarkan 0tak tunjuk dekat kau apa itu 0tak pun, boleh juga. Bukan apa, nak tengok 0tak kau ada function atau tak ada sebab tak kenal orang, main pakai langg4r. Asal mat, kau ada masalah ke? Aku ada kat Pasir Gudang sini, apa-apa roger,” mesej dari lelaki itu.

“Lu agak-agak la brader. Bini orang kot? Cuba adik lu gua buat macam tu, lu suka tak? Lu dah buat taik, lu nak sekolahkan gua pulak? Nak tunggu muka lu viral, apa lu baru diam? Lu ingat guat ni adik-adik lu ke apa? Gua cakap slow lagi ni,” balas si suami.

Masih tidak berpuas hati, mesej tersebut dibalas dengan menyatakan bahawa dia lebih mengenali wanita berkenaan sebelum berkahwin dan menjelaskan dia hanya sekadar mengus1k.

“Sebelum jadi lu punya bini, itu perempuan gua sudah kawan tau. Gua usik pakai ayat, bukan pakai jari tau abang brader. Gua cabik telinga kiri, gua golek bintang 7, gua abang, gua sudah naik, lu siapa?!” katanya.

Tidak diketahui apa yang berlaku selepas itu dan tidak beberapa lama kemudian, segala gambar akaun media sosial termasuk nombor telefon lelaki terbabit terseb4r di media sosial. Individu yang memuat naik gambar-gambar tersebut meminta orang ramai mencari lelaki berkenaan yang did4kwa telah meruntuhkan rumah tangga orang.

“Tolong cari ini orang sampai dapat, meruntuhkan rumah tangga orang. Kac4u bini orang ni, memalukan keturunan,” kata pemilik Facebook yang menggunakan nama, Bang Mekanik.

‘Silap saya lanc4ng chat dengan bini orang camtu’ – Lelaki tampil mohon maaf, sedar akan kesilapannya

Susulan tular posting di Facebook yang mend4kwa seorang lelaki melakukan g4ngguan se.ksual terhadap isteri orang, lelaki berkenaan tampil memohon maaf di atas kesilapannya.

Lelaki yang dikenali sebagai Miezan itu memohon maaf dan sedar akan perbuatannya itu salah serta memohon orang ramai tidak lagi memperbesarkan hal itu.

“Aku nak minta maaf atas perkara viral yang berlaku sekarang ini. Aku mengaku ini semua memang salah aku kerana mengganggu isteri orang. Aku harap semua jangan memperbesarkan lagi hal ini dan sekali lagi aku betul-betul minta maaf,” katanya.

Miezan bagaimanapun kesal dengan tindakan pihak berkenaan yang did4kwa sengaja menga1bkannya dengan tidak menunjukkan perbualan penuh mereka.

“Memang silap saya sebab lancang chat dengan bini orang macam tu. Tapi tolong beritahu dekat owner kalau nak a1bkan saya pun bagilah screenshot chat penuh, baru orang tahu cerita penuh.

“Jangan post screenshot chat yang tak bersih dan yang nampak kesilapan saya je. Macam ni macam tak cantiklah. Takut baik-baik nak buka a1b saya, jadi sebarkan f1tnah pula.

“Apa-apa pun, lanc4ng-lanc4ng mulut saya dekat bini dia tu, saya ada minta maaf juga tetapi dia cut part chat yang saya minta maaf tu,” ujarnya yang turut memaklumkan sudah membuat laporan polis.

Tindakan ntizen yang mengaitkan keluarga terutama ibu bapanya juga membuatkan Miezan kes4l dan m4lu. Rumah keluarganya turut didatangi beberapa individu yang tidak dikenali ekoran posting viral tersebut.

“Sekarang ni benda pun orang tua saya yang tiada kaitan, orang bab1kan dan rumah saya pun telah didatangi beberapa remaja atas isu saya yang v1ral ini. Jadi, tak sedaplah kan,” ujarnya.

Di akhir kenyataannya, Miezan berterima kasih kepada mana-mana pihak yang ‘membantu’ menga1bkan dia.

Tangkap layar kiriman mesej yang menunjukkan seorang lelaki did4kwa melakukan g4ngguan s3ksual terhadap isteri orang serta hantaran maaf yang dibuatnya.

Sumber: Instagram Miezan, https://www.thereporter.my/

Be the first to comment on "‘Makin ger4m tengok bad4n kau, kalau jadi bini aku tiap malam aku..’ – Lelaki did4kwa lakukan gangguan s3ksual terhadap isteri org"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*