Lumpvh & Lupa Ingatan Hingga Boleh Jalan, Nurse Terkejvt Boleh Sembuh Tahap Ini

sebut nama Siti r0hayu, pasti ramai akan teringat kembali kisah wanita ini yang cukup cek4l menjaga suaminya selepas terlibat dalam satu ins1den jalan raya kira-kira 5 tahun lalu.

Susulan kejadian berkenaan, Muhammad Ridhwan Mohd Zaki sempat k0ma selama 90 hari dan hanya mampu terlant4r selain turut lupa ingatan.

Tak cukup dengan itu, ibu kepada 2 orang anak ini juga pernah menjadi bahan t0hmahan daripada sesetengah pihak kononnya bertemu pasangan baru ketika suaminya sedang terlant4r.

Walau bagaimanapun, perkara berkenaan seker4s-ker4snya dinafikan r0hayu selain menegaskan ia adalah satu f1tnah untuk mem1sahkan mereka berdua.

Saya tak sangka dia boleh sembuh sampai ke tahap ni…Saya salah seorang nurse jaga suami awak di HUSM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Rohayu (@wanayu303)

Terbaru menerusi satu rakaman di TikTok, seorang jururawat yang pernah bertugas menjaga lelaki berkenaan di HUSM Kubang Kerian mengakui terkejut melihat perkembangan kesihatan yang cukup positif berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Rohayu (@wanayu303)


Malah dia akui sama sekali tidak menyangka Ridhwan boleh sembuh sampai ke tahap itu. Mana tidaknya, suami kepada r0hayu itu kini kelihatan cukup aktif dan sudah mula boleh berjalan.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata ntizen tumpang gembira melihat kebahagiaan suami isteri berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga mengakui cukup seb4k tatkala mengenangkan peng0rbanan dilalui r0hayu sewaktu menjaga lelaki tersebut.

Sumber: TikTok & IG Siti r0hayu 

Be the first to comment on "Lumpvh & Lupa Ingatan Hingga Boleh Jalan, Nurse Terkejvt Boleh Sembuh Tahap Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*