Teruja Nak Bincang Persiapan Kahwin, Remvk Hati Bila Bakal Mak Mentua Bandingkan Dengan Bekas Kekasih Anak

Tidak dinafikan setiap gadis mempunyai perasaan takut untuk berjumpa dengan keluarga bakal mentua buat pertama kalinya. Hal ini demikian kerana, timbul perasaan r1sau jika kehadirannya tidak disambut dan dilayan seperti orang as1ng seperti mana yang ditayangkan dalam drama Melayu.

Bakal mentua bandingkan dengan kekasih lama

Seperti perkongsian yang mencuri perhatian ramai dikongsi seorang gadis cek4l di platfom TikTok, tampil menceritakan pengalamannya berjumpa dengan bakal ibu mentuanya.

Pertemuan yang sepatutnya menjadi hari gembira bertukar satu mimpi nger1 buatnya berikutan ibu kepada teman lelakinya dikatakan sempat menceritakan mengenai bekas kekasih anaknya dahulu.

Kenapa aku dah tak excited jumpa family dia.

B0rak-b0rak pasal perancangan kahwin dengan mak dia.

Kisahnya bermula, apabila mereka mula berbincang mengenai perancangan untuk berkahwin namun, bakal ibu mentuanya secara tiba-tiba menceritakan dia lebih suka calon menantu yang dahulu dan menganggap dia (bekas kekasih) sebagai anak sendiri.

Tiba-tiba mak dia cakap. Acik (bakal mak mentua) lagi suka yang dulu dia (teman lelaki) bawa balik tu. Acik dah anggap dia macam anak sendiri. Sayang macam anak sendiri.

Ketika artikel ini ditulis video tersebut telah ditonton 1.7 juta kali dan meraih pelbagai respon daripada wargamaya.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata ntizen sempat menitipkan kata-kata semangat gadis ini supaya terus cek4l dan reda dengan apa yang terjadi.

Video penuh:

Perkara yang paling t4kut

Sumber: Mek Kechik

Be the first to comment on "Teruja Nak Bincang Persiapan Kahwin, Remvk Hati Bila Bakal Mak Mentua Bandingkan Dengan Bekas Kekasih Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*