Gag4l Dapat Deposit Semula, Wanita Nalk H4ntu Gvnting 32 Busana Pengantin

Di Chongqing, China seorang wanita bertindak di luar kawalan dengan menggunt1ng 32 busana pengantin menggunakan seb1lah gunt1ng di sebuah butik selepas dipercayai ‘bergadvh’ dengan pemiliknya.

Wanita mengamvk di butik pengantin

Foto: Daily Mail

Memetik laporan Daily Mail, si pelaku yang dikenali sebagai Jiang did4kwa berbuat demikian berikutan pihak pengurusan butik menjelaskan dia tidak akan mendapat semula wang deposit yang dibayar sebanyak £400 (anggaran RM2,287) selepas membatalkan tempahan gaun perkahwinan berharga £915 (anggaran RM5,228).

Mengulas lebih lanjut, wanita ini dilihat seolah-olah tidak takut walaupun diugvt mengenai kerug1an yang perlu ditanggungnya akibat tindakan tersebut.

Fikir baik-baik, semua gaun ini berharga ribuan yuan.

Ribuan yuan? Jika puluhan ribu yuan pun, saya masih akan melakukan perkara sama.

Suami tawar pamp4san

Foto: Daily Mail

Difahamkan, wanita ini menempah pakej perkahwin dengan butik tersebut pada April 2021 dan majlis perkahwinannya dijadualkan pada 5 Oktober yang lepas sebelum dia bertindak membat4lkan tempahan tersebut pada November tahun yang sama.

Susulan daripada itu, dia bertindak meminta supaya duit depositnya dikembalikan sebelum bertindak di luar kawalan. Wanita berkenaan telah ditahan oleh pihak berkuasa dan dia turut memohon maaf atas tindakannya serta suaminya menawarkan untuk memberi sejumlah wang pamp4san kepada butik tersebut.

Sumber: Daily Mail

Be the first to comment on "Gag4l Dapat Deposit Semula, Wanita Nalk H4ntu Gvnting 32 Busana Pengantin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*