“Aku ingat Fizo ni bagus orangnya,Suami isteri terbuka aur4t” – Ntizen Tegur Fizo Omar Pakai Seluar Pendek Ketika Bercuti

Pelakon, Fizo Omar telah menjadi bualan netizen apabila dia dikatakan tidak menutup aur4t sewaktu bercuti bersama keluarganya di LEGOLAND, Johor baru-baru ini.

Menerusi posting di Instagram, Fizo dilihat hanya memakai seluar pendek yang menampakkan lututnya, yang merupakan sebahagian daripada aur4t bagi lelaki.

“Mendepositkan masa berharga saya bersama keluarga di @legolandmalaysia. Senyuman di wajah mereka adalah salah satu keuntungan saya.”-Fizo Omar.

Tinjauan Murai.My di ruangan komen posting berkenaan mendapati, rata-rata netizen mempersoalkan tind4kan pelakon berkenaan yang memakai seluar pendek. Malah, ada yang berpendapat pelakon ini seperti sudah berubah.

“First time tengok Fizo pakai seluar atas lutut. Sebelum-sebelum ni tak pernah pun. Terkejut buka Ig.”

“Sweet sangat tapi abg joe lutut tu spoil”

“Aiyoo, aku ingat Fizo ni bagus orangnya..Rupanya aur4t lelaki perempuan pun dia tak reti. Orang Kelantan pun ramai tak faham rupanya. Semoga diberi hidayah.”

“Suami Isteri terbuka aur4t”

Sehingga kini, pelakon drama Rindu Awak Separuh Ny4wa itu tidak memberikan sebarang kenyataan berhubungan tegur4n netizen yang dil3mparkan terhadapnya..

Sumber: Murai

Be the first to comment on "“Aku ingat Fizo ni bagus orangnya,Suami isteri terbuka aur4t” – Ntizen Tegur Fizo Omar Pakai Seluar Pendek Ketika Bercuti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*