6 Tahun Kahwin Langsung Tak Pernah ‘Bersama’, Doktor Akhirnya Ded4h Pvnca Kejadian

Setiap pasangan yang berkahwin pasti impikan rumah tangga bahagia. Lebih membahagiakan apabila pasangan itu dapat menjalankan tanggungjawab dari segi zahir serta bat1n secukupnya.

Namun, tidak semua dapat menjalankan tanggungjawab sebagai seorang ‘isteri’ seperti wanita ini yang mengakui tidak pernah bersama dengan suami meskipun sudah 6 tahun mendirikan rumah tangga.

Kisah tersebut dikongsikan oleh seorang doktor pakar dikenali sebagai Dr Aishah di aplikasi TikTok. Menerusi video itu, wanita tersebut menangis apabila berjaya dirawat selepas menjalani beberapa sesi rawatan bersama doktor berkenaan.

Difahamkan, wanita tersebut berdepan masalah kesihatan dipanggil ‘Vagin1smus‘ iaitu apabila si isteri berasa tidak selesa serta per1t semasa melakukan hubungan kelam1n bersama suami.

S1tuasi itu juga membuatkan 0t0t di sekitar ‘Miss V’ menjadi ket4t dan merasakan seolah-olah dir0bek.

Dalam pada itu, ramai yang mengagumi si suami yang tetap tabah dan setia bersama meskipun si isteri berdepan masalah tersebut.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada ntizen yang baru mengetahui mengenai masalah kesihatan itu.

Dalam pada itu, ramai yang mengagumi si suami yang tetap tabah dan setia bersama meskipun si isteri berdepan masalah tersebut.

Tidak kurang juga, ramai yang menitipkan nasihat tidak perlu salahkan wanita dalam hal tersebut kerana mereka tidak pinta untuk berdepan masalah tersebut.

SUMBER: TikTok Draishahlangkawi

Be the first to comment on "6 Tahun Kahwin Langsung Tak Pernah ‘Bersama’, Doktor Akhirnya Ded4h Pvnca Kejadian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*