Sikap Tak S0mbong Maria Farida Dipuji Warganet, “Cakap Pun Lembut…”

Raut wajah jelita pelakon, Datin Seri Maria Farida sering menjadi perhatian buat peminatnya. Manakan tak, meniti usia 50an wajahnya itu sememangnya tidak dimakan usia. Sentiasa awet muda antara pujian selalu diterima oleh pelakon Kisah Cinta Kita ini.

Penampilannya dalam drama juga sering menjadi bualan buat peminatnya apabila dia juga antara pelakon yang mempunyai pesona tersendiri yang menyebabkan dia sehingga kini masih popular di kaca televisyen.

Walau bagaimanapun, tidak hanya di kaca televisyen membuatkan dia sering menjadi bualan malah di luar juga, Maria Farida tidak terkecuali daripada mendapat perhatian daripada warganet.

Malah menerusi satu perkongsian oleh seorang individu menerusi akaun TikTok ini menyebabkan pula Maria Farida hangat diperkatakan apabila sikap tidak sombong selebriti ini juga antara yang dipuji.

Turut menjengah ke ruangan komen, Maria Farida turut ditinggalkan bermacam-macam komen daripada warganet yang turut mengagumi kejelitaannya yang kekal awet muda sehingga sekarang.

Siapa kenal artis cantik ni😍🥰 mohon tag tiktok beliau pelis🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #selebrity #artisviraltiktok#masukberandafyp

 Cinta Pertama – Welcome Ezal

Lanjutan daripada komen-komen netizen di hantaran video yang dikongsikan oleh individu atas nama, fykah_syaf itu selain memuji sikap Maria Farida nampaknya rata-ratanya tetap mengenalinya meskipun hanya dilihat dari jauh.

“Dia memang kalu kat luar memang simple…”

Sumber HCL

Be the first to comment on "Sikap Tak S0mbong Maria Farida Dipuji Warganet, “Cakap Pun Lembut…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*