8 Tahun Perkahwinan Rvntuh, Isteri Pasrah Suami Pilih Bahagia Dengan Prampas

Pengkhianatan dalam percintaan itu adalah sebuah pilihan, bukan satu kesilapan. Walaupun orang kata memaafkan mampu buat hati lebih tenang, tapi peritnya hati dan emosi untuk menghapvskan memori pahit itu bukan mudah sama sekali. Hakikatnya sesiapa saja boleh sel1ngkuh, tetapi hanya yang menghargai akan terus setia.

Layangan pvtus versi sahabatku…tak kesian ke dekat 2 anak suami orang yang kamu ramp4s tu?

Baru-baru ini, tular di laman Facebook mengenai kisah seorang isteri yang dikatakan persis nas1b watak Kinan dalam drama fenomena ‘Layangan Putvs’. Menurut Kyrana, rakannya yang dikenali sebagai Nissa S tersebut diam-diam telah diduakan oleh suaminya. Selain mengec4mnya, dia turut mempersoalkan tindakan ‘si peramp4s’ yang langsung tidak memikirkan nasib kedua-dua anak sebelum menjalin cinta dengan suami orang tersebut.

Semoga kekal hubungan anda berdua, jangan ada penyesal4n di kemudian hari…ku lepas kau dengan Bismillah

Meskipun kesetiaannya dibalas dengan pengkh1anatan, namun si isteri pasrah dengan pilihan yang dibuat oleh pasangannya itu. Malah menerusi satu hantaran Facebook, Nissa S mengharapkan suaminya kekal bahagia dengan wanita peramp4s berkenaan. Akan tetapi, dia juga warning mereka siap-siap agar jangan menyes4l di kemudian hari.

Aku ikhlaskan 8 tahunku dengannya…semoga bahagia dengan yang baru

Meskipun dikurniakan sepasang anak yang comel sepanjang 8 tahun mendirikan rumah tangga bersama, tetapi Nissa S ikhlaskan hubungan suaminya dengan pilihan hati yang baru. Pun begitu, dia percaya hasil daripada setiap perbuatan itu pasti akan ada akibat atau bal4san yang set1mpal.

Kredit : TikTok nissaanisa057, FB Nissa S & Kyrana

Be the first to comment on "8 Tahun Perkahwinan Rvntuh, Isteri Pasrah Suami Pilih Bahagia Dengan Prampas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*