“Teringin Sebelum Brpantang..” – Neelofa Mengidam Nasi Dagang, Akui Tunggu Masa Nak Bersalin?

Selepas sekian lama berteka-teki, selebriti popular Neelofa memberitahu bahawa dia kini berada di fasa terkahir keham1lan dan bakal menimang cahaya mata sulung.

Baru-baru ini, perkongsian Neelofa menjadi perhatian apabila mengidam dan membuat tempahan nasi dagang sebelum memasuki tempoh berpantang tidak lama lagi.

Perkara itu turut dikongsikan oleh sebuah outlet menjual nasi yang popular, Grannies berkongsikan di akaun TikTok perbualan tempahan nasi dagang oleh Neelofa.

Dalam video tersebut turut memaparkan pihak mereka terus membuat penghantaran nasi dagang ke rumah bekas pengacara MeleTOP itu.

Neelofa juga sempat memberi ulasan mengatakan bay1 dalam kandvngannya sudah kenyang menikmati nasi dagang.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada ntizen yang terhibur dengan aksi Neelofa sempat memesan Nasi Dagang kerana mengidam.

Malah, ada ntizen mahu mencuba nasi dagang tersebut selepas ianya ditempah Neelofa. Kata netizen, pasti ianya sedap sehingga selebriti turut menempahnya.

Terdahulu, Neelofa berkata dia kini dalam persediaan menyambut kelahiran bay1 sulungnya bagaimanapun engg4n mended4hkan jantina cahaya mata pertamanya bersama PU Riz itu.

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "“Teringin Sebelum Brpantang..” – Neelofa Mengidam Nasi Dagang, Akui Tunggu Masa Nak Bersalin?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*