Ramai Tanya Usahawan Mana Kereta Abang Vlva. Ini Penjelasan Beliau

Sebelum ini tvlar di media sosial berkenaan seorang usahawan kosmetik yang ingin memberikan kereta 4×4 kepada Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan Omar disebabkan terh4ru melihat kebaikkannya membantu m4ngsa-m4ngsa banjir.

Namun, ada sedikit k0ntr0versi apabila Azwan memaklumkan dia tidak pasti sama ada ingin menerima ataupun tidak pemberian tersebut dan sempat men0lak andai tujuan pemberian itu untuk marketing.

Mereka baik2 saja

Usahawan yang dikenali sebagai Sha Hassan itu juga dikec4m hebat rakyat Malaysia kerana did4kwa mengambil kesempatan diatas populariti yang diraih Abang Viva dan hal itu sama sekali dinaf1kan oleh wanita berkenaan.

Selepas mereka bertemu dan berbincang mengenai pemberian 4×4, Abang Viva akhirnya bersetuju dan hal tersebut telah dimaklumkan oleh usahawan itu di media sosial bagi menjelaskan s1tuasi sebenar diantara mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHALICIOUS®️ (@shahasan22)

Dah tempah dah 4×4 tu

Dalam perkembangan terkini, Sha Hasan atau nama sebenarnya Wan Nur Siti Aisya Wan Hasan telah memaklumkan yang sudah menempah kereta jenis 4×4 dan tempahan tersebut sedang diproses.

Dia juga menjawab persoalan netizen yang lain dengan menyatakan proses untuk mendapatkan kereta tersebut memakan masa beberapa bulan dan tidak boleh mendapatkannya secara terus walaupun dibayar secara tunai.

Abang Viva tak tanya langsung pasal kereta

Selain itu, menerusi posting video pertemuan mereka, Sha mendedahkan yang Azwan sangat merendah diri orangnya dan tidak kisah apa pun pemberian yang dikasi serta tidak bertanya langsung berkenaan kereta 4×4 yang dimaksudkan.

Sehubungan dengan penjelasan daripada usahawan itu, dia berharap orang ramai yang masih ragu dengan inisiatifnya menghargai Abang Viva itu bolehlah berhenti dari memerl1 dan mengatakan tindakan memberi 4×4 sebagai satu marketing kerana dia juga ikhlas menghadiahkan kereta tersebut kepada lelaki itu.

Sumber: Instagram Shahasan22

Be the first to comment on "Ramai Tanya Usahawan Mana Kereta Abang Vlva. Ini Penjelasan Beliau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*