Ntizen Terkejvt Nam Ron Blanja F0to Separvh B0g3I

Baru-baru ini, perkongsian pelakon dan pengarah berbakat Nam Ron menjadi perhat1an ramai apabila memuat naik fotonya separuh b0g3I. Lebih mengejvtkan, Nam Ron yang dilihat tidak berb4ju dan hanya menutup bahagian sul1tnya menggunakan patvng unicorn.

Memberi penjelasan mengenai gambar tersebut, Nam Ron berkata apa yang dikongsinya merupakan uj1an untuk semua orang termasuk dirinya.

“Saya adalah ujian untuk tuan-tuan dan puan-puan. Kalian adalah ujian untuk saya. Semoga kita sama-sama lulus berdepan ujian.

“Dalam kehidupan ini, jangan hanya harap dipuji kerana dikej1 juga ada kebaikannya. Pujian adalah racvn sedangkan kej1an adalah penawar untuk hati supaya kita sedar diri,” katanya.

Dalam entri tersebut, Nam Ron berkata rahs1a kebahagiaan adalah apabila kita berbuat baik dengan semua orang tak kira siapa mereka.

Sementara itu, di ruangan komen rata-rata ntizen mengakui terkejvt dan merasakan kapsyen tersebut tidak sesuai dengan gambar berkenaan.

Malah, ada yang berpendapat tindakannya itu seolah mempersend4kan Tvhan apabila bercakap tentang Allah tetapi memuat naik gambar seperti tiu.

September tahun lalu, Nam Ron memuat naik gambarnya separuh b0g3I. Tindakannya itu adalah secara sarkast1k menyahvt cab4ran sebuah produksi yang mengenakan syarat untuk mengambil pelakon yang mempunyai jumlah pengikut sekurangnya 1 juta di media sosial.

Sumber: rk

Be the first to comment on "Ntizen Terkejvt Nam Ron Blanja F0to Separvh B0g3I"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*