“Bestfriend Tahlk Mu..” – Zarina Anjoulie Sel4mba Civm Iqram Dinzly

Harammm harammm, Astaghfirullah, Allahuakbar, itu antara komen-komen ntizen apabila MIG Online menerusi laman instagramnya telah memuat naik video Zarina Anjoulie dan Iqram Dinzly dengan kapsyen, “Bestfriend be like…korang ada bff yang sayang macam ni tak?

Di dalam video yang berdurasi kira-kira 20 saat itu, Anju, yang berdiri rapat sambil memavt p1nggang Iqram yang tersenyum simpul telah bertanya kepada Iqram samada dia ada kata-kata semangat yang boleh diberikan dan sejurus kata-kata semangat diberikan, Anju berkata “why are you so cute” sambil memberikan ciuman di pipi Iqram yang tidak lek4ng dengan senyuman itu.

Aksi mereka berdua itu rata-rata mendapat kec4man netizen namun ada juga yang berdoa agar mereka berdua diberikan hidayah dan kembali ke jalan yang benar dan bertaubat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIG Online (@migonline)


Video

Selebriti dan usahawan, Zarina Anjoulie tampil men.ye.l4r tindakan Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang menu.dvh.nya tidak memberi sebarang bantuan kepada man.g.sa banjir baru-baru ini.

Diva AA Ke.c4m Tiga Individu 

Dalam sebuah ciapan di laman Twitter, Diva AA telah berkongsi foto tiga individu yang merupakan mantan Perdana Menteri, Dato Sri Mohd Najib, pendakwah terkenal Ustaz Ebit Lew dan Zarina.

Pada hantaran tersebut turut disertakan kapsyen mempersoalkan kelibat ketiga-tiga mereka yang kononnya tidak kelihatan di kawasan-kawasan banjir untuk memberi bantuan. Malah pengacara sensasi itu turut men.dak.wa mereka tidak kelihatan berkemungkinan tiada lagi dana atau takvt di.ke.cam.

Zarina Balas Sind1ran 

Be.rang dengan tudvhan tersebut, Zarina menerusi laman Instagram nya mene.gas.kan segala tindakan dan bantuan yang dilakukan oleh mereka (termasuk Ebit) tidak perlu ditunjukkan kepada umum ataupun memaklumkan pada dirinya.

“Atleast kitorang ada la tolong … persoalan nya aku tak pernah pun tengok kau tolong langsung hmmmm..mana kau tau aku dgn Ebit lew tak hulur duit dekat orang..setiap resit kita transfer kena post kat feed ke ? kena dm kau ke? we all know how to play our part … do u???? JOM LA LIVE SAMA

“Pastu suruh org tag n k0n0n akan kasi 200 pada siapa yang tag .. hello baik kau donate 200 kat m4n.g.sa banjir daripada kau kau kasi upah untuk org spread negativity. tak ma.suk a.kal” tulis Zarina

Tidak berakhir disitu, Zarina turut berkongsi tangkap layar ciapan Diva AA yang memerl1 seorang wanita berstatus ibu tungg4l dipercayai merujuk kepada dirinya.

Ca.bar Diva AA Semuka

Susulan itu, Zarina yang pernah popular menerusi drama Anak P0ntianak men.ca.bar Diva AA untuk bersemuka dengannya secara langsung dalam ruangan IG Live. Teg4s pelakon itu, dia tidak akan berdiam diri setelah Diva AA menudvhnya dengan pelbagai t0hmahan selain turut ‘tag’ pada akaunnya.

“Amok kena sindir? aku selama ini diam. kau sin.dir aku baru semalam fire balik kau tak leh angkat ke? Kau ingat aku nak diam dah bertubi-tubi kau ka.cau aku? aku celebrity samp4h? Well at least aku masih ada job, kau tengah buat apa dengan hidup kau?

“Rendang tak laku nak melal4k pasal aku.. samp4h-samp4h aku pun aku duduk banglo kau duduk kondo konon 1 juta entah betul ke tidak pui…

“Dont you dare come for me pastu ingat aku akan diam..dah kena s4man dengan dato vida haritu tau ta.kut.. nak kena dengan aku pulak ke?

“meh la live sama. Dont tell me you dont have the guts to do so” kata Zarina lagi

Bagaimanapun, menerusi carian Murai.my terkini hantaran Zarina tersebut telah pun dipad4m manakala Diva AA turut memad4m beberapa ciapan mengenainya.

Sekadar info, Zarina dan Ebit antara figura popular yang aktif memberi bantuan kepada man.gsa-man.gsa banjir di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Pahang.

Sekadar perkongsian dan jangan lupa komen yang baik baik sahaja. TQ

Sumber: Murai.my

Be the first to comment on "“Bestfriend Tahlk Mu..” – Zarina Anjoulie Sel4mba Civm Iqram Dinzly"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*