“Sekian Lamanya..” Vanidah Imran Ded4h Punca Sebenar Berceral Dengan Rashidi Ishak

Terbaru, satu berita yang mengejvtkan di mana sebuah akhbar tempatan melaporkan pasangan selebrti Vanidah Imran dan Rashidi Ishak di khabarkan sudah tidak bersama lagi. Malah menurut sumber, Malah pasangan itu turut dilihat ke M4hkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur pada 9 Ogos lalu.

Pasangan ini berkahwin pada 1 Oktober 2000 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Mikhail Imran dan Maryam Rashika.

Meskipun perkahwinan hampir menjengah ke usia 20 tahun, namun jika terdapat ‘r1but yang melanda1’ pastinya sebuah rumahtangga itu diuj1 hebat.

Pasangan selebrti Vanidah Imran dan Rashidi Ishak antara yang menjadi idola ramai kerana masih lagi mengekalkan saat manis seperti pasangan yang baru bercinta meskipun sudah mendirikan rumah tangga selama berbelas tahun lamanya. Kemesraan mereka berdua memang dipuji ramai.

Namun, ada berita yang tidak sedap didengar apabila Mary Jane menerusi portal Utusan Online melaporkan rumah tangga pasangan ini sudah tidak boleh diselamatkan lagi. Malah pasangan itu turut dilihat ke M4hkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur pada 9 Ogos lalu.

Walaubagaimanapun, Vanidah ataupun lebih mesra dengan panggilan Vee nampaknya engg4n memberikan sebarang komen lanjut mengenai g0sip beliau sudah bercera1.

Bagi mendapatkan kesah1han berita tersebut, Vanidah atau lebih mesra dengan panggilan Vee walaubagaimanapun engg4n memberikan sebarang komen lanjut mengenai status hubungannya yang terkini bersama Rashidi.

“Kami berdua pilih untuk tidak mengulas mengenainya. Tidak kuasa hendak layan nanti lebih panjang”

Terdahulu, Mary Jane juga mengatakan Vee dan Rashidi berp1sah secara baik dan hak penjagaan anak diserahkan sepenuhnya kepada pelakon wanita itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Vee (@vanidah_imran)


Difahamkan pasangan ini telah berp1sah secara baik dan hak penjagaan anak diserahkan sepenuhnya kepada Vee. Apa pun yang terjadi, sama-sama kita doakan yang terbaik buat mereka!

Sumber: Pen merah

Be the first to comment on "“Sekian Lamanya..” Vanidah Imran Ded4h Punca Sebenar Berceral Dengan Rashidi Ishak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*