“K0non Al1m Sangat!” – Majlis Berinai Tema B0llywood Uqasha Dan Kamal Dikec4m, Michael Ang Bldas Ntizen

Terdahulu, pasangan popular, Kamal Adli dan Uqasha Senrose telah pun selamat mendirikan rumah tangga dalam sebuah majlis tertutup di Bent0ng, Pahang pada 5 November lalu.

Perkahwinan mereka dianggap k0ntr0versi oleh kerana lebih sebulan status itu dirahs1akan sebelum diumumkan dalam sebuah sidang akhbar pada 7 Disember lalu.

Baru-baru ini juga, Kamal dan Uqasha yang kini sedang menunaikan umrah turut mengadakan majlis berinai bertemakan Bollywood berdasarkan hantaran daripada pengarah terkenal, Michael Ang di laman Instagram.

Bagaimanapun, terdapat juga reaks1 yang negatif daripada segelintir ntizen yang mempersoalkan keterujaan pengantin tersebut dalam men1ru budaya luar berbanding budaya sendiri.

Berhubung dengan perkara itu, Michael Ang yang seakan-akan turut terkena temp1as sama telah tampil untuk menjawab reaks1 negatif tersebut.

Menerusi perkongsiannya di laman Instagram, dia yang beng4ng dengan perkara itu turut meminta para ntizen agar tidak mempert1kaikan cara hidup individu lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Ang (@michaelang38)

Tak payah nak satu dunia hidup cara kau orang hidup yang k0n0n-k0n0n al1m sangat! Bukan semua orang 0tak semp1t macam kau orang.

Menjengah pada ruangan komen, rata-rata ntizen dilihat turut menyokong pendapat daripada Michael Ang selain berharap agar pasangan tersebut kekal hingga ke akhir hayat.

Sumber : beautifulnara

Be the first to comment on "“K0non Al1m Sangat!” – Majlis Berinai Tema B0llywood Uqasha Dan Kamal Dikec4m, Michael Ang Bldas Ntizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*